Connect with us

ΑμεΑ

Ασταμάτητοι οι Έλληνες

Published

on

Ολοκληρώθηκαν οι πρωϊνοί τελικοί στο Σουόνσι και η ελληνική αποστολή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ΑμεΑ πρόσθεσε ακόμα τρία μετάλλια στη συλλογή της.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Μετά το αργυρό μετάλλιο του Κωνσταντίνου Καμαρά στο μήκος (Τ38) ακόμα ένα αργυρό μετάλλιο κατέληξε σε ελληνικά χέρια. Η Μαρία Σταματουλά (αριστερά στη φωτογραφία) με βολή στα 5.62μ. στο αγώνισμα της σφαίρας (F32/33) κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Στο ίδιο αγώνισμα και την ίδια κατηγορία (F32/33) η Ανθή Λιάγκου με 4.38μ. κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Αριστείδης Μαρίνος στο μήκος (Τ38) ήταν τέταρτος με άλμα στα 4.87μ. Στην σφαίρα (F53/54/55) όπου είχαμε διπλή ελληνική συμμετοχή, ο Ηλίας Ναλμπάντης (F55) κατέλαβε την 6η θέση με 10.88μ. (καλύτερη φετινή επίδοση) και ο Τσε Τζον Φερνάντες (F53) που ναι μεν έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση με 7.50μ. δεν ήταν αρκετή δε για να μπει στον τελικό και έτσι κατέλαβε την 11η θέση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/