Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Βρήκαν άκρη για το 44

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Συνεχίζεται η συσπείρωση στην ΑΕΚ με καθημερινή αύξηση της παρέας που συμπαραστέκεται στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι ένα ερώτημα που κρύβονται όλοι αυτοί τόσα χρόνια, αλλά ας μην το εξετάσουμε τη δεδομένη  χρονική στιγμή. Είναι, πάντως, απορίας άξιον πώς συντάσσονται πίσω από τον «Τίγρη» και τον ακολουθούν όπως οι στρατιώτες τον λοχαγό τους. Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε θετικός ο Νίκος Νοτιάς, ο Νάσος Θανόπουλος και ο Πέτρος Στάθης! Η παρουσία των δύο τελευταίων μόνο άσχετη δεν είναι με την απεμπλοκή από το άρθρο 44. Κάτι μαγειρεύεται στην ΑΕΚ με τα περίπου 2,5 εκατ. από τις δύο τελευταίες δόσεις. Κάτι ψήνεται, για να το πω καλύτερα. Μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε ότι βρέθηκε άκρη για την πληρωμή του ποσού και έτσι θα σταματήσουν να ψάχνουμε υποψήφια θύματα αν διαρρηχθεί το άρθρο 44. Με κάποιον τρόπο θα ξεπληρώσουν οι «κιτρινόμαυροι» τα χρήματα.

Χτυπήματα κάτω από τη μέση
Η παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόχλησε πολλούς όπως γίνεται αντιληπτό από τις διαρροές για τους συνεργάτες του Καρδιτσιώτη. Μέχρι και έναν φίλο του έμπλεξαν στο τιμ του ΠΑΣ για να χτυπήσουν τον Τσιώλη. Μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε στην πρεμιέρα του Σάκη στη νέα ομάδα του. «Κάνανε πλάκα ότι είναι τεχνικός σύμβουλος του προπονητή και κάποιοι νόμιζαν ότι βρήκαν θέμα. Δεν τους έκοψε καν ότι δεν μπορεί ένας προπονητής να έχει τεχνικό σύμβουλο…», μου έλεγε ένας συνεργάτης του Γιώργου Χριστοβασίλη. Γενικά, όμως, φαίνεται ότι κάποιοι κάνουν πλάκα στον Τσιώλη. Ένα καλοκαίρι έφαγαν στην Τρίπολη με τις διαφωνίες για τον Καλίφα Σανκαρέ. Την παραμονή του στον Αστέρα απαιτούσε ο προπονητής, αλλά οι παράγοντες τον άφησαν να φύγει. Μέχρι χθες το μεσημέρι όταν ανακοίνωσαν την επιστροφή του Σενεγαλέζου στην Αρκαδία. Μία ώρα πριν αρχίσει το πρώτο ματς του ΠΑΣ με τον Τσιώλη στον πάγκο του!

Άλλους φίλους
Διαμαρτύρονται οι Ρουμάνοι στη ΦΙΦΑ επειδή ορίστηκε ο Πέδρο Προένσα στο πρώτο από τα δύο μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Οι αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας στέκονται στην κοινή καταγωγή του διαιτητή και του Φερνάντο Σάντος. Αδιάβαστοι πιάστηκαν! Ο Πορτογάλος ρέφερι έχει άλλους φίλους στην Ελλάδα. Τους ξέρει και τους εκτιμάει περισσότερο από τον συμπατριώτη του τεχνικό. Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είναι παλιός φίλος του Προένσα για όσους δεν το γνωρίζουν… Οπότε ας μην ανησυχούν οι Ρουμάνοι για τον Σάντος…

Διπλό μέτωπο…
Από τότε γράψαμε ότι στην Τούμπα θέλουν να κρατήσουν τον Κώστα Κατσουράνη και την επόμενη σεζόν; Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη μας δικαιώνει απόλυτα. Αλλά η περίπτωση του Πατρινού δεν είναι το μοναδικό μέτωπο που έχουν με την ΑΕΚ. Το άλλο έχει τη μορφή του Τάσου Αυλωνίτη!..

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/