Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Ο Γκέρμαν που δικαιώθηκε!

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Απέρριψε η ελληνική βουλή την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οριακά, μόνο 153 βουλευτές ψήφισαν κατά και έτσι οι διαβεβαιώσεις του Αντώνη Σαμαρά ότι «εκλογές θα γίνουν το 2016» μοιάζουν με τις εξαγγελίες του Ιβάν Σαββίδη ότι «θα πάμε για πόλεμο στον Πειραιά». Αν πολεμούσαν οι Έλληνες όπως οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τότε η χώρα μας θα τελούσε υπό… περσική κατοχή! Το ξέρει ο Ιβάν και γι’ αυτό έβραζε στο ζουμί του το βράδυ της Κυριακής. Υπήρχε, όμως, και κάποιος στον ΠΑΟΚ που βρισκόταν μέσα στην καλή χαρά. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος, διότι από το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειου χτυπούσε καμπανάκι για τη συμπεριφορά κάποιων παικτών και τα λάθη του Χιουμπ Στέφενς, αλλά τότε ο Ολλανδός παρέμενε στο απυρόβλητο. Αλλά η περίοδος χάριτος έληξε μετά από τη συντριβή στο Φάληρο.

Στήριξη από τους παίκτες
Για τον Χιουμπ Στέφενς έχει μεγάλη αξία η γνώμη των παικτών. Αρκετοί, άλλωστε, την εξέφρασαν στο πρόσφατο παρελθόν και η στάση τους έπαιξε ρόλο στην πίστωση χρόνου που δόθηκε στον Ολλανδό τεχνικό από τον Ιβάν Σαββίδη. Οι παίκτες εξακολουθούν να έχουν θετική άποψη για τον Στέφενς. Αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλέον κάποιοι τα ίδια επιχειρήματα, διότι από την πλευρά των επικριτών ακούγεται ότι «δεν βλέπουμε ούτε έναν παίκτη να έχει βελτιωθεί». Ακόμα και για τη δουλειά στα στημένα βρίσκουν κάτι να πουν. «Τον μεγαλύτερο ρόλο στις στημένες φάσεις παίζει η ικανότητα των εκτελεστών να στέλνουν την μπάλα στα σημεία που τους ζητάει ο προπονητής. Χωρίς τον Λίνο, τον Λούκας και τον Στοχ, οι στημένες φάσεις θα πήγαιναν στον βρόντο».

Η κόρη στου Σωκράτη
Το αλίευσα στο bizznews.gr που κατέχουν καλά το ρεπορτάζ για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο διεθνής αμυντικός της Ντόρτμουντ περιμένει το πρώτο παιδί του και όπως αποκάλυψε η Άστρη Μαυρέα, θα ‘ναι κοριτσάκι! Αναφέρω την Άστρη επειδή το επίθετο και μόνο έχει ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Είναι η κόρη του Αντώνη Μαυρέα, του παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ και της Καλαμάτας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/