Connect with us

STORY

Δεν έφτανε ένα οκτάλεπτο

Published

on

Το πολύ καλό τρίτο οκτάλεπτο της Εθνικής ομάδας γυναικών κόντρα στην Ολλανδία ήταν αρκετό για να την βάλει ξανά στο παιχνίδι, όχι όμως για της δώσει και τη νίκη , στο τελευταίο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα έχασε με 9-7 από τις Ολλανδέζες, κατετάγη τρίτη στον α’ όμιλο και περιμένει τον δεύτερο του β’ ομίλου. Οι Ολλανδέζες έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που τις έδωσε ένα προβάδισμα τριών τερμάτων (6-3), την ώρα που η Εθνική μας δεν είχε ούτε την τύχη σύμμαχό της, έχοντας δύο δοκάρια στη δεύτερη περίοδο κι ενώ το σκορ ήταν 5-3.

Όλα τα λεφτά για τις διεθνείς μας ήταν το τρίτο οκτάλεπτο, στο οποίο με δύο κλεψίματα και μία κερδισμένη αποβολή που έφεραν τρία γκολ, ένα της Μανωλιουδάκη και δύο της Ρουμπέση, η Ελλάδα έφερε το παιχνίδι στα ίσια (6-6) σε λιγότερο από τρία λεπτά. Εκεί μίλησε η ποιότητα της Κλάασεν, που με δύο γκολ από την περιφέρεια έδωσε πάλι προβάδισμα στην Ολλανδία με 8-6.
Στην τελευταία περίοδο η Ελλάδα δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι, παρά μόνο να μειώσει προσωρινά σε 8-7 (2.26 πριν το τέλος) χωρίς όμως να γίνει περισσότερο απειλητική για την αντίπαλό της.

Τα οκτάλεπτα 3-1, 3-2, 2-3, 1-1
Ολλανδία (Άρνο Χάβενγκα) Χάινις, Σμιτ 1, Γκένι Ντ., Βαν ντερ Σλουτ 1, Γκένι Αμ., Στόμφορτς 1, Νιχούις, Σέβενιτς 1, Μέγκενς, Βαν ντερ Γκράαφ, Κλάασεν 5, Βαν ντερ Μόλεν, Βίλεμς.
Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης) Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Πλευρίτου Μ., Χαραλαμπίδη Στ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 7, Χαραλαμίδη Ιωάν., Μανωλιουδάκη 2, Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου, Κούβδου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/