Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Διαπρέπει στις ΗΠΑ

Published

on

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Κατερίνα Μπερδούση που κέρδισε σε αγώνες ανωμάλου δρόμου για το πανεπιστήμιό της στην Καλιφόρνια.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Η νεαρή πρωταθλήτρια (στη φωτογραφία αριστερά με το 810 προηγείται στην κούρσα), που τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στις ΗΠΑ, άρχισε τους αγώνες και ήταν πρώτη στο τοπικό πρωτάθλημα στα 5χλμ. τερματίζοντας σε 17.21.00.
Η 22χρονη με τις εμφανίσεις της κατάφερε να αποσπάσει και τα θετικά λόγια του προπονητή της ομάδας ανωμάλου δρόμου, του πανεπιστημίου USC Ντέιβιντ Φρίμαν.
«Η Κατερίνα είναι φέτος μια εντελώς διαφορετική αθλήτρια. Φαίνεται περισσότερο αποφασισμένη και εστιασμένη και πραγματικά θέλει να είναι μία από τις καλύτερες δρομείς», είπε.
Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου της Βόρειας Καλιφόρνια, αναφέρεται στον τίτλο η νίκη της και τονίζεται πώς επικράτησε με 22 δευτερόλεπτα διαφορά από τη δεύτερη, που ήταν η Βάλερι Μόρισον με 17.43.00.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/