Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Εγγύηση ο Μπουγιούρης

Published

on

Συνεχίζει σταθερά την πορεία του προς το μετάλλιο ο Αντώνης Μπουγιούρης, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση του παγκόσμιου πρωταθλήματος λέιζερ μάστερ , στην πόλη Ιέρ της Γαλλίας.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Ο Συριανός πρωταθλητής στα λέιζερ επανέλαβε τις επιδόσεις της δεύτερης ημέρας, τερματίζοντας στη 2η και την 1η θέση της πέμπτης και έκτης ιστιοδρομίας αντίστοιχα, και παραμένοντας 2ος πίσω από τον Πολωνό Ματσιέι Γκραμπόφσκι, με μόλις οκτώ βαθμούς ποινής. Το ευχάριστο για τον Έλληνα ιστιοπλόο είναι η ύπαρξη ισχυρών ανέμων στην περιοχή, οι οποίοι τον ευνοούν στον χειρισμό του σκάφους του, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις στην ταλαιπωρημένη μέση του.

Απαράλλακτη έμεινε η τρίτη θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται ο Νεοζηλανδός Ματ Μπλάκι με 17 βαθμούς ποινής. Όσο για τον δεύτερο Έλληνα της κατηγορίας, Χαράλαμπο Τσουκαλά, συνεχίζει να βρίσκεται στην 29η θέση με 121 βαθμούς ποινής, τερματίζοντας 22ος και 30ος αντίστοιχα στις δύο τελευταίες κούρσες.

Οι αγώνες συνεχίζονται αυτή την ώρα, με τη διεξαγωγή της έβδομης και όγδοης ιστιοδρομίας.

Η βαθμολογία μετά από έξι κούρσες
01. Ματσιέι Γκραμπόφσκι (Πολωνία) 6 βαθμοί
02. Αντώνης Μπουγιούρης (Ελλάδα) 8 β.
03. Ματ Μπλάκι (Νέα Ζηλανδία) 17 β.
04. Άνχελο Ταμπερνέρο (Ισπανία) 23 β.
05. Ούρμπαν Νίχαμαρ (Σουηδία) 34 β.
06. Φεντερίκο Μπρεσάν (Ιταλία) 40 β.
07. Λεονάρντο Πιράς (Ιταλία) 41 β.
08. Ντέιβις Ρέι (Καναδάς) 47 β.
09. Ντάριο Μαουρίτσι (Ιταλία) 50 β.
10. Άλε Βάιναντ Ρούντμπεργκεν (Ολλανδία) 54 β.
29. Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Ελλάδα) 121 β.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/