Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενας απίθανος καταγγέλων

Published

on

Μία ομάδα που χρωστάει πολλά λεφτά σε δύο πρώην ποδοσφαιριστές. Ένας πρώην (ή νυν) γενικός αρχηγός, γνωστός σε όλα τα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ του Βόλου και μία διοίκηση ομάδας που δείχνει να έχει χάσει την… μπάλα. Με αυτά τα “συστατικά” στήθηκε μια ιστορία για ένα στημένο (όσον αφορά το εύρος της νίκης) παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Νίκη Βόλου.
Η Νίκη Βόλου η οποία χρωστάει ένα σεβαστό ποσό σε Κοντοδήμο και Πορτολίδη, επισήμως λέει πως δεν γνωρίζει τίποτα για την καταγγελία περί στησίματος. Γνωρίζει όμως ο πρώην ή νυν υπάλληλος της (κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά) Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε την καταγγελία πως τέσσερις παίκτης της Νίκης έστησαν το παιχνίδι του Ιουνίου με συναδέλφους τους από τον Ηρακλή για να τελειώσει 4-0 και να πάρουν λεφτά από το στοιχημα. Προσχώρησε λέγοντας πως οι τρεις από αυτούς είναι πλέον παίκτες του Ηρακλή.
Οι κυανόλευκοι, off the record, κάνουν λόγο για σχέδιο δημοσιογράφου-προέδρου ομάδας που θέλουν να τους… “τρυπήσουν” (να τους καταστρέψουν). Επισήμως διαψεύδουν τα πάντα, στηρίζουν τους παίκτες και προσωράνε στη δικαιοσύνη.
Το ρεπορτάζ πάντως δικαιώνει την (προβληματική) διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και τους τρεις ποδοσφαιριστές και φυσικά ο απίθανος Γιώργος Παπαδόπουλος θα εξαφανιστεί…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/