Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο αναλώσιμος Όγιος

Published

on

Άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή που δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Από ότι φαίνεται η παρούσα διοίκηση δεν έχει μάθει κανένα από τα μαθήματα της. Ακόμα και φέτος που έχει στηθεί μια διαξαγωγή πρωταθλήματος… φωτογραφική για την άνοδο συγκεκριμένων ομάδων, ο Ηρακλής θα καταφέρει να μείνει εκτός (Κέρκυρα και Νίκη Βόλου δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο από τον όμιλο του βορρά). Οι κυανόλευκοι δείχνουν ανίκανοι να φτιάξουν ανταγωνιστική ομάδα. Όταν ο Απόλλων Καλαμαριάς με το 1/4 του μπάτζετ που έχει ο Ηρακλής, κάνουν πορεία πρωταθλητισμού έχοντας για προπονητής τον… ταπεινό Παντζιαρά και ο πιο άσχετος καταλαβαίνει πως κάτι γίνεται λάθος στον Ηρακλή.
Ο Γκιγιέρμο Όγιος ποτέ δεν υπήρξε πρώτη επιλογή για τους κυανόλευκους. Είναι λύση ανάγκης και αυτός που θα την πληρώσει σε 10 αγωνιστικές, αν η ομάδα δεν καταφέρει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Όταν η διοίκηση της ΠΑΕ αντιληφθεί πως με το όνομα και μόνο δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Σούπερ λίγκα, όπως και ότι οι σχέσεις με “μεγάλα αφέντικά” από μόνες τους δεν είναι αρκετές, τότε ίσως κάτι γίνει. Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, ο Όγιος θα λειτουργεί με ημερομηνία λήξης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/