Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηταν μόνο η αρχή

Published

on

Η καταγγελία της σύμβασης με τον ΟΠΑΠ και τα… χαρτιά υγείας, ήταν μόνο ένα επεισόδιο της κόντρας Μαρινάκη-Μελισσανίδη. Έπονται πολλά καθώς το σίριαλ αναμένεται να ξεπεράσει και τις Φωσκολιάδες, Λάμψη και Καλημέρα Ζωή.

Με τον Αλαφούζο να έχει επικεντρωθεί πλέον στην κόντρα του με το συνδρομητικό κανάλι, τον Σαββίδη να προσπαθεί να φτιάξει ομάδα και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με τον Κάτσε, δεν υπήρχε αντίπαλος για τον Ευάγγελο Μαρινάκη για… κοκορομαχία. Λάθος. Δύο κατηγορίες πιο χαμηλά υπάρχει η ΑΕΚ, όμως ο Μελισσανίδης βρίσκεται πολλές κατηγορίες ψηλότερα και αυτό είναι αρκετό για το αφεντικό του Ολυμπιακού.
Από την πλευρά του ο “τίγρης” δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητη καμία κίνηση του αφεντικού του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως οι ελεγχόμενες από τον Μαρινάκη εφημερίδες που δεν είναι χρωματισμένες κόκκινες (μια αθλητική και μια… παρασκηνιακή πολιτική) θα συνεχίσουν να τον “χτυπούν” με κάθε ευκαιρία. Αυτό δεν το σηκώνει ο χαρακτήρας του αφεντικού της ΑΕΚ που θέλει να προετοιμάσει το έδαφος για την κυριαρχία της Ένωσης στη Σούπερλίγκα. Πάντως μπορεί να του χρεωθεί η πρώτη νίκη, καθώς ο Μαρινάκης δεν ασχολείται ούτε με τον ΠΑΟΚ που φαίνεται να έχει δυναμώσει και να τον απειλεί, ούτε και με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, αλλά με τον πρόεδρο μιας ομάδας τρίτης κατηγορίας.
Και να κάποιοι χαρακτήρισαν “μαγκιά” την κίνηση του προέδρου του Ολυμπιακού να απαρνηθεί τα λεφτά του ΟΠΑΠ εν μέρει έχουν δίκιο, αλλά η μαγκιά του Μαρινάκη είναι αλλού. Φρόντισε να βγάλει τα έξοδα των μεταγραφών από τις πωλήσεις παικτών, θα εισπράξει ολόκληρο το μάρκετ πουλ του Τσάμπιονς λιγκ και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει στους νοκ άουτ γύρους, αν συνεχίσει ως τρίτος του ομίλου στο Γιουρόπα λιγκ, θα εισπράξει και από εκεί το μέρος του μάρκετ πουλ που του αναλογεί. Όπως γίνεται αντιληπτό, η απώλεια της χορηγίας του ΟΠΑΠ είναι σημαντική, όμως δεν είναι λεφτά που θα λείψουν από τον Ολυμπιακό. Και η κόντρα των δύο ανδρών θα συνεχιστεί, σε όλα τα επίπεδα, με επίκεντρο το ποδόσφαιρο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/