Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Να βάλετε χαρτιά υγείας”

Published

on

Μαίνεται ο πόλεμος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αν θέλετε. Πως όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Το sportsfeed.gr έχει το παρασκήνιο.

Ο Μαρινάκης έστειλε επιστολή στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και καταγγέλλει τη σύμβαση χορηγίας που έχουν υπογράψει οι «ερυθρόλευκοι». Η διαρροή της πληροφορίας πριν από την επιστολή ερμηνεύθηκε από τον Μελισσανίδη ως ενέργεια εκβιασμού του. Γι’ αυτό και είπε ξεκάθαρα ότι όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να το εκφράσει με μία επιστολή ή μέσω κάποιου διαφορετικού αιτήματος. Όχι μέσω των εφημερίδων.
Το βασικό ερώτημα, ωστόσο, ήταν πώς έφτασαν τα πράγματα μέχρι τα… φουρό και τις… αλβανικές κουράδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsfeed.gr, η μετωπική σύγκρουση προκλήθηκε έπειτα από το ναυάγιο στις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Μελισσανίδη και στον εκπρόσωπο του Μαρινάκη. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στον «τίγρη» πήγε ο Γιάννης Βρέντζος, αλλά από τον Ολυμπιακό απέφευγαν να τις επιβεβαιώσουν.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Βρέντζος προανήγγειλε την καταγγελία της σύμβασης που είχαν οι ερυθρόλευκοι με την ΟΠΑΠ Α.Ε. Η απάντηση του Μελισσανίδη πάγωσε το δεξί χέρι του Μαρινάκη.
«Αν βγάλετε τον ΟΠΑΠ μπορείτε να βάλετε χαρτιά υγείας. Ξέρετε εσείς. Την diana διαφημίζατε στη φανέλα σας», φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης κι εκεί έσβησε κάθε πιθανότητα ανακωχής. Ο Μαρινάκης θεώρησε ότι θίχθηκε προσωπικά και αποφάσισε να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα «και όπου μας βγάλει», όπως φέρεται να είπε μεταξύ άλλων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/