Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Η έκθεση για τον Μαραθώνιο

Published

on

Περισσότεροι από 140 εκθέτες θα βρίσκονται στην ERGO Marathon Expo 2014, στο εκθεσιακό κέντρο Ταεκβοντό στο Φάληρο, από 6 έως 8 Νοεμβρίου!

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Η διεθνής έκθεση, της οποίας την παραγωγή θα έχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική εταιρία Be Best, «αγκαλιάζει» τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται φέτος ο μαραθώνιος Αθήνας, με την αλλαγή της ονομασίας του σε «Μαραθώνιος Αθήνας. O Αυθεντικός».
Οι περισσότεροι εκθέτες είναι μεγάλα ονόματα στον χώρο του αθλητισμού και θα παρουσιάσουν την τελευταία εξέλιξη σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων που αφορούν όχι μόνο την αθλητική ένδυση και υπόδυση, τα όργανα γυμναστικής, τα απαραίτητα αξεσουάρ, αλλά και την υγεία, την ευεξία και τη διατροφή. Προϊόντα που δεν απευθύνονται μόνο στους 35.000 δρομείς της φετινής διοργάνωσης, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά για τον αθλητισμό και τα οφέλη που προσφέρει για μια υγιή ζωή και μάλιστα σε ειδικές τιμές και με προσφορές αποκλειστικά για την η ERGO «Authentic» Marathon Expo 2014
Οι πρώτες ενδείξεις προοιωνίζουν ένα νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας που αναμένεται να ξεπεράσει τα 50.000 άτομα. Και μαζί με μία εντυπωσιακή ομάδα χορηγών συνθέτουν το ανυπέρβλητο team ενός σύγχρονου γεγονότος-ορόσημου στη χώρα μας.
Η έκθεση θα λειτουργήσει την Πέμπτη 6/11 13.00-20.00, την Παρασκευή 7/11 10.00-20.00 και το Σάββατο 10.00-20.00 και η είσοδος στο πάρκινγκ του σταδίου στο Π. Φάληρο είναι δωρεάν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/