Connect with us

ΑΛΠΙΚΟ ΣΚΙ

Η Εθνική σκι πάει χιόνι

Published

on

Η χειμερινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και οι Εθνικές μας ομάδες χιονοδρομίας ετοιμάζονται να αναχωρήσουν αύριο (15.10) για τους αυστριακούς παγετώνες, προκειμένου να συνεχίσουν τη φετινή τους προετοιμασία.

Η Εθνική ομάδα των αλπικών αθλημάτων, με εννιαμελή σύνθεση, αναχωρεί για τον παγετώνα Χίντερτουξ της Αυστρίας. Αυτή θα είναι η δεύτερη προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό για τη φετινή περίοδο, και θα διαρκέσει συνολικά δύο εβδομάδες. Στην αποστολή μετέχουν τέσσερις άνδρες αθλητές και τρεις γυναίκες αθλήτριες, και συγκεκριμένα οι Γιάννης Αντωνίου, Μιχάλης Δέλλιος, Γιάννης Πρώιος, Κώστας Συκαράς, Αναστασία Γκόγκου, Σοφία Ράλλη και Μαρία Σαμαρινού, ενώ συνοδοί – προπονητές θα είναι οι Βαγγέλης Πρώιος και Βλαδίμηρος Ορφανίδης.

Η αντίστοιχη Εθνική ομάδα βορεινών αθλημάτων (σκι ανωμάλου δρόμου, άλμα με σκι και βορεινό σύνθετο) θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο διάθλου του Ράμσαου και στον παγετώνα του Ντάχσταϊν επίσης στην Αυστρία, για δύο εβδομάδες επίσης. Η αναχώρηση της αποστολής έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (17.10), ενώ η ομάδα θα αποτελείται από τρεις αθλητές, τους Απόστολο Αγγέλη, Κλεάνθη Καραμίχα και Δημήτρη Κυριαζή, με συνοδό τον Μπόρισλαβ Πανκόφ.

Τέλος στη Μανκόρα του Περού και στη Βολιβία βρίσκεται για προετοιμασία ο Αλέξης Τσώκος. Ο πρωταθλητής της χιονοσανίδας θα προετοιμάζεται σε αγωνιστικές συνθήκες μαζί με την εθνική ομάδα της Γαλλίας (σ.σ. έχει γεννηθεί στη χώρα), μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/