Connect with us

STORY

Το πιο συγκινητικό βίντεο

Published

on

Μία όμορφη, όσο και συγκινητική έκπληξη περίμενε τη 19χρονη Αμερικανίδα σούπερ σταρ του σκι, Μικαέλα Σίφριν, κατά τη διάρκεια συνέντευξή της σε σουηδικά ΜΜΕ στην πόλη Σέλντεν της Αυστρίας. Ο λόγος; Ένα 13χρονο κοριτσάκι από τη Σουηδία.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η 20η Δεκεμβρίου 2012 ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για τη Σίφριν. Αρχικά γιατί μόλις είχε κατακτήσει την πρώτη της νίκη σε παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι στο νυχτερινό σλάλομ της πόλης Όρε. Τελικά, εκείνο το βράδυ θα έμενε βαθιά χαραγμένο στην ψυχή της μια για πάντα, αλλά για έναν διαφορετικό λόγο, καθώς τότε γνώρισε την 11χρονη Έμμα Λούντελ από το Ερνσκέλντσβικ της Σουηδίας. «Έχω λευχαιμία. Θα σε πείραζε να βγούμε μαζί μία φωτογραφία;», τη ρώτησε το μικρό κορίτσι με το σκουφάκι, που έκρυβε το γυμνό από μαλλιά κεφάλι της λόγω της χημειοθεραπείας. Τα πέντε λεπτά της γνωριμίας τους ήταν το μεγαλύτερο «ξυπνητήρι» στη ζωή της Σίφριν, αυτό που -όπως λέει μέχρι σήμερα- τη βοηθάει να παραμένει ταπεινή και προσγειωμένη.

Δύο χρόνια μετά από εκείνη τη σημαδιακή συνάντηση, το 19χρονο κορίτσι-θαύμα του αμερικανικού σκι παραχωρεί συνέντευξη σε Σουηδό δημοσιογράφο, στο διάλειμμα της προπόνησής της. Το βιντεάκι που της δείχνει ο Σουηδός έχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για εκείνη, από ένα χαμογελαστό κοριτσάκι με ολόχρυσα μαλλιά. Είναι η 13χρονη πλέον Έμμα, απαλλαγμένη πια από την περιπέτεια της ασθένειάς της. Αυτό που ακολουθεί, αξίζει να το παρακολουθήσετε:

https://www.youtube.com/watch?v=qMWArchCvyk

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/