Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Ισοπεδωτικός ο Ηλιάδης

Published

on

Με τρια ippon σε ισάριθμους αγώνες ο Ηλίας Ηλιάδης προκρίθηκε στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος τζούντο και σε λίγες ώρες διεκδικεί μετάλλιο.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Καταπληκτική είναι η παρουσία του Ηλία Ηλιάδη μέχρι τώρα στην κατηγορία των -90 κιλών, στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας. Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις και τη φήμη του, έφτασε με περίπατο ως τα ημιτελικό κατατροπώνοντας με ippon και τους τρεις αντιπάλους που βρέθηκαν στο δρόμο του. Η αρχή έγινε με τον Ροντρίγκεζ από τη Βενεζούελα, στους «16» νίκησε τον Ντίας από την Πορτογαλία δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και στα προημιτελικά ξεπέρασε τον Ολλανδό Ελμόντ σε 4:11.

Στα ημιτελικά, στις 14.00, θα αντιμετωπίσει τον Τζουράεφ από το Ουζμπεκιστάν, ο οποίος έκανε την έκπληξη αποκλείοντας το Ρώσο Ντενίσοφ. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Τοτ (Ουγγαρία) και Βοπρόσοφ (Ρωσία). Αντίθετα, στην ίδια κατηγορία, ο Περικλής Ψαλλίδας ηττήθηκε στον πρώτο του αγώνα από τον Ελβετό Γκροσκλάους με ippon.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/