Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

ΚιμπΆρης στα τηλεφωνήματα!

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Δέχθηκα τηλεφωνήματα από φίλους και συναδέλφους για την αποκάλυψή μου ότι κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ ψάχνουν τις φωτογραφίες εκείνων που τους υποδέχθηκαν με θέρμη στη Νεάπολη για το φιλικό με τον Ιωνικό. «Τι γράφεις;», η κοινή ερώτηση. Ακόμα και αν ήταν… μαγνητοφωνημένο, θα είχε, ρε αδερφέ, μία διαφοροποίηση. «Μα, αφού οι φίλοι του Ρουπακιά δήλωσαν ότι ήταν ΑΕΚτζής», πρόσθεταν όλοι όσοι ήθελαν να με μεμφθούν. Όλα καλά, όλα ανθηρά! Ποιος έγραψε για οπαδικές προτιμήσεις; Για συλλογικές συμπάθειες; Η αφεντιά μου έγραψε για το… κόκκινο αίμα που ρέει στις φλέβες του ανθρώπου, ο οποίος συγκλόνισε την Ελλάδα με τη στυγερή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Λεπτομέρειες προσεχώς! Όταν θα ανοίξουν όλα τα… κιτάπια. Τηλεφωνικά και όχι μόνο. Αλλά μιας και μίλησα για τηλέφωνα, να μοιραστώ μαζί σας για τις εκρήξεις του Γιάννη Κόντη κατά τη διάρκεια των επικοινωνιών του μετά από τη συνέντευξη του Δημήτρη Ηλιάδη. Ποιος άκουσε τον Γιάννη και δεν τρόμαξε. Στο σημάδι, πάντως, δεν έβαλε τον πρόεδρο του Άρη… Με άλλον τα είχε. Με εκείνον που, κατά τον Κόντη, του τηλεφώνησε και του εξήγησε πώς «δεν έχω κάτι μαζί σου». Πώς να χωνέψει ο άλλοτε εκτελεστικός διευθυντής του Άρη ότι ο άνθρωπος που το παίζει κιμπάρης στο τηλέφωνο, τις άλλες ώρες προετοιμάζει το οπλοστάσιο για τις βολές εναντίον του; Δικαιολογημένη η οργή του Κόντη!..

Πράσινη θέση για την Εθνική
Στράβωσαν στον Παναθηναϊκό με την ομολογία του Αντρέα Τρινκέρι ότι συζητούσε με τον Βασίλη Σπανούλη για τις αλλαγές που χρειάζεται η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Ψάχνουν τρόπο, μάλιστα, για να υποδείξουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού ως υπεύθυνο για την ατμόσφαιρα στην αποστολή της Εθνικής. Χτυπάει παντού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Τον Σπανούλη θα αφήσει στο απυρόβλητο; Αποκλείεται…

Γκρίνια για Μίτσελ
Πάνω που έλεγε να ησυχάσει ο Μίτσελ, του ήρθαν όλα στραβά. Λες και δεν του έφτανε η θλάση του Φουστέρ, τον έπιασαν στο στόμα τους και οι παλαίμαχοι. Πήγαν καμιά 10αριά πρώην παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα της ομάδας Νέων με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων και άρχισαν να γκρινιάζουν για την τακτική του Ισπανού τεχνικού. Για τις αλλαγές του κόντρα στους Γάλλους, για τη διαχείριση των παικτών και πολλά άλλα. Τα σχόλια έφτασαν στα αφτιά του Μαρινάκη και του ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι. Διότι ο Βαγγέλης δίνει μεγάλη σημασία στη γνώμη όσων έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Την πήρε κοντά του
Μάγκας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης! Εξακολουθεί να βολεύει σε δουλειές του ομίλου όσους παίρνουν πόδι από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός επειδή συνδέθηκαν με τη δική του θητεία στο τριφύλλι. Πρόσφατα αποκατέστησε άλλη μία αδικία! Σε καίριο πόστο! Προσωπική γραμματέα του πήρε την άλλοτε πανίσχυρη υπάλληλο της πράσινης ΠΑΕ! Δικαιολογημένα χαμογελάει ο Δημήτρης Γούναρης που αποκάλυψε άλλη μία… υπόγεια σχέση, όπως λένε και στον Φορέα της θύρας 13.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/