Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Με Παπαδημητρίου ο Σιάκουλης

Published

on

Η ομοσπονδία εμπιστεύτηκε από πέρσι τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου σαν προπονητή και με κέντρο το ΟΑΚΑ ανέλαβε ένα από τα ταλέντα της σφυροβολίας, τον Μιχάλη Αναστασάκη.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Πρόσφατα το γκρουπ μεγάλωσε και προστέθηκε άλλο ένα ταλέντο της σφύρας ο Βασίλης Σιάκουλης (στη φωτογραφία στο κέντρο, μετά την απονομή για τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο νέων).
Ο αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας γυμνάζονταν μέχρι πρότινος στον Άγιο Κοσμά με τον Κώστα Δρακόπουλο. Όμως λίγο η αβεβαιότητα με την κατάσταση στους ξενώνες και γενικά στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, αλλά και του προπονητή έφεραν τον αθλητή να σκέφτεται ακόμη και την επιστροφή του στην Τρίπολη. Όμως, ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό και αναζήτησε άλλη λύση. Μετά από ζυμώσεις κατέληξε στη συνεργασία με τον Παπαδημητρίου, αφού λύθηκε το θέμα διαμονής του. Ο 22άχρονος ρίπτης μένει σε συγγενικό του πρόσωπο στο Μενίδι και έτσι, συνεχίζει κανονικά.
Το γκρουπ έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Σταδίου.
Ο Σιάκουλης φέτος ήταν ο τρίτος καλύτερος Έλληνας στο αγώνισμα με 64.11μ., που είναι το ατομικό του ρεκόρ, ενώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων που έγινε στα Τρίκαλα πήρε το ασημένιο μετάλλιο, πίσω από τον Αναστασάκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/