Connect with us

STORY

Μπαχ και στην Κορέα

Published

on

Ο αεικίνητος πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, συνέχισε τις περιοδείες του ανά την υφήλιο, ταξιδεύοντας μέχρι τη Νότια Κορέα όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο της ασιατικής χώρας, Παρκ Γκέουν-χίε ενόψει της διοργάνωσης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 που θα φιλοξενηθούν στην πόλη Πιεονγκτσάνγκ.

του Νίκου Κούδα
[email protected] follow me @nkoudas

Ο Γερμανός, ισχυρός άνδρας της Ολυμπιακής οκογένειας, επισκέφθηκε τον Γαλάζιο Οίκο στην πρωτεύουσα Σεούλ με αφορμή την έναρξη της διοργάνωσης των Ασιατικών Αγώνων της πόλης Ίντσεον, και αφορμής δοθείσης συζήτησε με τη Νοτιοκορεάτισσα ηγέτιδα για την πρόοοδο της προετοιμασίας των Χειμερινών Αγώνων. Αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση των δύο προέδρων, μετά την πρώτη του περασμένου Νοεμβρίου, όταν ο Μπαχ είχε πρωτοεκλεγεί στον θώκο της ΔΟΕ.

“Αυτοί οι Αγώνες αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για τη Δημοκρατία της Κορέας να προβάλει τον εαυτό της στον κόσμο – όχι απλά ως ένας νέος προορισμός για τα χειμερινά αγωνίσματα, αλλά επίσης και ως μία χώρα υψηλής τεχνολογίας και φιλοξενίας”, τόνισε ο 60χρονος Γερμανός στις δηλώσεις του, ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία στους Ασιατικούς Αγώνες.

Ο Μπαχ θα παραμείνει στη χώρα για τρεις ημέρες, και θα δώσει το παρών στην αποψινή τελετή έναρξης των Αγώνων στην Ίντσεον, ενώ το Σάββατο (20.09) θα μιλήσει στην 33η γενική συνέλευση του Ολυμπιακού συμβουλίου της Ασίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/