Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Μπελάδες για τον Βασιλακόπουλο

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Άρχισε να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τις wild cards που θα δώσει η ΦΙΜΠΑ σε τέσσερις χώρες, οι οποίες θα συμπληρώσουν το παζλ του Μουντομπάσκετ. Η Ελλάδα είναι μία από τις βασικές υποψήφιες και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιχειρεί να αποδείξει ότι εξακολουθεί να περνάει η μπογιά του στη διεθνή σκηνή του αθλήματος. Για πρώτη φορά, όμως, ακούει διαφορετικές γνώμες στο στενό περιβάλλον του. Για πρώτη φορά εκφράζονται διαφωνίες για την παρουσία της Εθνικής ομάδας σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως το Μουντομπάσκετ. Με το επιχείρημα ότι «η απουσία μας μπορεί να μας βοηθήσει στην ανασύνταξη δυνάμεων», όπως συζητούν στα διπλανά γραφεία.

Κάποιους ενοχλεί ο Σάββας
Έπιασαν οι κεραίες μου ότι κάποιοι επιχειρούν να περιορίσουν τον ρόλο του Σάββα Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό. Με το επιχείρημα ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μπλέκει στα πόδια του προπονητή, ενώ λένε ότι έχουν μαζευτεί πολλοί στο Ρέντη με συνέπεια το μπέρδεμα στις αρμοδιότητες του καθενός. Ο Θεοδωρίδης, ωστόσο, έχει ανοικτή γραμμή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να διατηρήσει τα κεκτημένα. Ειδικά από τη στιγμή που ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τον θεωρεί σημαντικό για τις λεπτές ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας..

Πήγε για τον Αλέξη
«Τσέκαρε τον Φαγέ», έγραψαν οι εφημερίδες για την παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου στον αγώνα Καλλιθέας – ΟΦΗ. Εντάξει, ο πιτσιρικάς αποτελεί μίας από τις αδυναμίες του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο Λύμπε τον έχει από κοντά. Για άλλον, όμως, πήγε στο «Ελ Πάσο». Για τον Αλέξη Περογαμβράκη παρακολούθησε το ματς. Από πέρσι άρεσε σε κάποιους «κιτρινόμαυρους» ο επιθετικός του ΟΦΗ και επειδή λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του, στην ΑΕΚ αποφάσισαν να δείξουν το ενδιαφέρον τους και με το… χτύπημα κάρτας στα γήπεδα που παίζουν οι Κρητικοί.

Πλευρίζουν Τσακίρη
Τις καλύτερες μέρες της τελευταίας τριετίας περνάει ο Κώστας Τσακίρης και στη Νέα Σμύρνη σκέφτονται ήδη κάποιοι να του χτυπήσουν την πόρτα μήπως ρίξει νερό στο κρασί του και επιστρέψει στον Πανιώνιο. Οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά μπροστά στο ενδεχόμενο να δουν τον μπροστά τους τον Αχιλλέα Μπέο, οι «πάνθηρες» προτιμούν τον Τσακίρη. Ειδικά μετά τις αποστάσεις που πήρε από τη… Ρουμανία, όπως υποστηρίζουν όσοι ξέρουν.

Από το Παγκράτι…
Το τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ. ΑΣ. έχει αναλάβει τις έρευνες για την επίθεση με μαχαίρι σε 15χρονο φίλο του Ολυμπιακού στα Καμίνια. Όχι, βέβαια, επειδή φορούσε ερυθρόλευκη φανέλα. Άλλοι είναι οι λόγοι. Στη ΓΑΔΑ θεωρούν ότι το μαχαίρωμα της Τετάρτης έχει σχέση με το… Παγκράτι και πολύ περισσότερο με τη Λαυρίου. Κάτι τέτοιο μου ψιθύρισαν κάποια πουλάκια που κυκλοφορούν στις παρυφές της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/