Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Κάθε γειτονιά κι ένα καρκίνωμα

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Με εξόργισε η είδηση για το μαχαίρωμα του 15χρονου στα Καμίνια. Ανεξάρτητα από το κίνητρο των δραστών, η πράξη τους σου δείχνει με τον χειρότερο τρόπο ότι χάθηκε από την ελληνική κοινωνία κάθε υγιής σκέψη. Κάθε γειτονιά της χώρας εξελίσσεται πλέον σε ένα καρκίνωμα. Σε ένα αρρωστημένο κύτταρο. Με θρασύδειλους που δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό όταν χώνουν το μαχαίρι στο σώμα ενός 15χρονου παιδιού. Μόλις μία εβδομάδα μετά από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα με μαχαίρι. Δυστυχώς, δεν υπάρχει γυρισμός.

Αφιέρωση με νόημα
Ψάχθηκε η δημοσιογραφική πιάτσα για να εξηγήσει την αφιέρωση του Σάκη Τσιώλη στον Γιάννη Μπάκο και τον Δημήτρη Καϋμενάκη μετά από τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της Καλλονής. Ο Καρδιτσιώτης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Αντιλήφθηκε ότι η απουσία των δύο μεγαλομετόχων του Αστέρα από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σχετιζόταν με την αποχώρηση του Καϋμενάκη από το ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή των Αρκάδων για το ματς με τον ΟΦΗ. Έτσι, έστειλε το μήνυμά του για να δείξει ότι από την πλευρά του δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν, δηλαδή, μία αφιέρωση με νόημα. Το ερώτημα είναι αν το αντιλήφθηκαν ο Μπάκος και ο Καϋμενάκης που έχουν μαζέψει πολλά για τον Τσιώλη.

Μισή αλήθεια
Απέρριψαν την πρόταση του ΠΑΟΚ για αγορά του Μίροσλαν Στοχ έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, έγραψε η Fanatik. Οι δικές μου πληροφορίες από την Τούμπα ανέφεραν άλλα πράγματα. Τι μου ψιθύρισαν οι πηγές μου; Ότι ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ διερεύνησε τις προθέσεις της Φενέρμπαξε, αλλά αποχώρησε με ελαφρά πηδηματάκια όταν άκουσε τις απαιτήσεις τους που ανέρχονταν στα 5 εκατ. ευρώ. Αν προσέφερε ο ΠΑΟΚ 4,5 εκατ. ευρώ, οι Τούρκοι θα προσέφεραν και νοικιασμένο διαμέρισμα με θέα στον Βόσπορο, καθώς ούτως ή άλλως έχουν βάλει πωλητήριο στον Σλοβάκο επιθετικό.

Το πρώτο χάσμα
Παραδειγματικά τιμώρησε ο Γιάννης Αναστασίου τον Αμπέιντ για την καθυστερημένη προσέλευσή του στην προπόνηση της Τρίτης. Ο νεαρός μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Νταμπίζα και ο Αναστασίου ήθελε να δείξει ότι δεν είναι προβληματικοί μόνο οι παίκτες που έφερε ο ίδιος. Έχει δημιουργηθεί χάσμα ανάμεσα στον προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, όπως λένε όσοι βιώνουν την καθημερινότητα στο Απήλιον.

Στη γωνία για Κολοβό
Έχουν στραβώσει κάποιοι στη Νέα Σμύρνη από τον τραυματισμό του Δημήτρη Κολοβού. Θεωρούν ότι πρόκειται για τέχνασμα ώστε να χάσει ο νεαρός επιθετικός το ματς με τον Ολυμπιακό. Για ευνόητους λόγους. Προσωπικά, πάντως, δεν μπορώ να δώσω βάση στις… κακές γλώσσες.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/