Connect with us

STORY

Μπικίνι ο Τζόρνταν

Published

on

Φωτιά έχουν πάρει τα αμερικάνικα social media, μετά από τη φωτογραφία που ανέβασε η Μάιλι Σάιρους, όπου ποζάρει με τη φανέλα του Τζόρνταν σε… μπικίνι.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η νεαρή τραγουδίστρια, έχει κάνει μόδα τον τελευταίο καιρό τις φανέλες του Μάικλ Τζόρνταν. Έχει φωτογραφηθεί να φοράει κάποια από αυτές σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της, ακόμα και σε ζωντανές εμφανίσεις της, σε συναυλίες. Ο λόγος πολύ απλός και έχει να κάνει με την προώθηση του νέου της σινγκλ, “23”.
Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό της. Η Σάιρους, πήρε μία στολή του Air και την μετέτρεψε σε μπικίνι. Αυτό φυσικά δεν ήταν αρκετό, καθώς έπρεπε να δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο το κατόρθωμα της, όπωσ προστάζει άλλωστε το μάρκετινγκ. Φωτογραφήθηκε και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και αμέσως δέχθηκε χιλιάδες σχόλια.
Ο Μάικλ Τζόρνταν πάντως δε δείχνει να ενοχλείται καθόλου από το θέαμα και γιατί να το κάνει άλλωστε. Δωρεάν διαφήμιση, του δικού του πλέον brand, “Jumpman23” του έκανε η Σάιρους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/