Connect with us

STORY

Νίκη και με Ουγγαρία

Published

on

Στη Μέκκα της υδατοσφαίρισης, μπροστά σε 3.000 φιλάθλους η Εθνική ομάδα των γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:30 την Ουγγαρία για τη δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση θέλουν τη νίκη για να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Στην πρεμιέρα του τουρνουά, η Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε αγχωμένη απέναντι στη σκληροτράχηλη (έργο Κώστα Βαμβακάρη) Βρετανία, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 9-7. «Είχαμε να αγωνιστούμε σε παιχνίδι 25 μέρες. Για το λόγο αυτό είχαμε άγχος στην αρχή. Βρήκαμε το ρυθμό μας στο τελευταίο οκτάλεπτο και με αυτόν τον τρόπο πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια» ήταν η δήλωση του Γιώργου Μορφέση μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βρετανία.
Από την άλλη, η Ουγγαρία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ολλανδία που έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Παρά τους 3.000 φιλαθλους που υποστήριζαν την Ουγγαρία, οι Ολλανδέζες δεν πτοήθηκαν και έφτασαν τελικά στη νίκη με 12-11.
Ελλάδα και Ουγγαρία βρέθηκαν αντίπαλες στις 22 Ιουνίου στο «Θέτις Καπ» και τότε οι Ελληνίδες είχαν επικρατήσει 10-9 με τρία γκολ της Τσουκαλά, δύο της Ασημάκη, δύο της Μανωλιουδάκη και από ένα από τις Ρουμπέση, Αβραμίδου και Ελευθερία Πλευρίτου.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας
1ος όμιλος
Ελλάδα-Βρετανία 9-7
Ολλανδία-Ουγγαρία 12-11
2ος όμιλος
Ιταλία-Γαλλία 14-4
Ρωσία-Ισπανία 10-9

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας
1ος όμιλος
Βρετανία-Ολλανδία 15:30
Ελλάδα-Ουγγαρία 18:30
2ος όμιλος
Γαλλία-Ισπανία 14:00
Ρωσία-Ιταλία 17:00

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/