Connect with us

STORY

Οι κορυφαίοι διδάσκουν

Published

on

Προπονητικό καμπ με τον κορυφαίο Έλληνα τριαθλητή, Βασίλη Κρομμύδα, θα διοργανωθεί στο Λουτράκι την επόμενη εβδομάδα. Εκεί θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου η κορυφαία διοργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα για το 2014.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Το ευρωπαϊκό κύπελλο και μεσογειακό πρωτάθλημα, που θα φιλοξενήσει στις 19 Οκτωβρίου το Λουτράκι είναι η κορυφαία διοργάνωση τριάθλου για τη φετινή χρονιά. Η πόλη κινείται ήδη στους ρυθμούς του αγώνα και θα μπει για τα καλά στο κλίμα λίγες μέρες νωρίτερα με το καμπ προετοιμασίας που θα γίνει από τις 15 ως τις 17 Οκτωβρίου, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου Έλληνα τριαθλητή του Βασίλη Κρομμύδα.
Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με την κατάλληλη μέθοδο και επίβλεψη στη θάλασσα, την πισίνα και τους δρόμους του Λουτρακίου και της Κορίνθου, που θα αποτελέσουν και τις διαδρομές του αγώνα. Στο συγκεκριμένο καμπ, εκτός από τον Κρομμύδα, θα συμμετάσχει και ο Χρήστος Γαρέφης, που θα αναλάβει τις ενότητες της προπόνησης στην κολύμβηση και τη γυμναστική με βάρη για το τρίαθλο και θα οργανώσει ομιλία με θέμα το προαγωνιστικό άγχος.
Στον αγώνα του Λουτρακίου θα πάρει μέρος και ο Ελληνοαυστραλός Τζέιμς Χρόνης, που μέσα από τις διάφορες διοργανώσεις προσπαθεί να συγκεντρώσει βαθμούς για να αναρριχηθεί στην Ολυμπιακή και την ευρωπαϊκή κατάταξη, στοχεύοντας σε ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/