Connect with us

ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2014

Ο Ζλάταν στη Βραζιλία

Published

on

Τελικά ο Ιμπραΐμοβιτς άκουσε τις προτροπές των Βραζιλιάνων (και των χορηγών του) και αφίχθη στη Βραζιλία. Ο Σουηδός σούπερσταρ θα προωθήσει τα προϊόντα που διαφημίζει και ίσως παρακολουθήσει και κάποιο παιχνίδι.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο ίδιος ο Ιμπραΐμοβιτς φρόντισε να κάνει γνωστή την άφιξη του στη Βραζιλία, ποστάροντας φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό σε twitter και instagram. Όσον αφορά στις προτιμήσεις του, στη Βραζιλία αγωνίζεται ο συμπαίκτης του στην Παρί, Τιάγκο Σίλβα αλλά και ο νεοαποκτηθείς Νταβίντ Λουίζ. Υπάρχει όμως και ο Καβάνι στην Ουρουγουάη, οι Καμπαγιέ, Ματουντί στη Γαλλία, Βεράτι και Σιρίγκου στην Ιταλία και ο Λαβέτζι στην Αργεντινή.
Όπως και να έχει, ο Σουηδός είναι παρών στη Βραζιλία έστω για διαφημιστικούς λόγους, αν και πολλοί είναι αυτοί που θα τον προτιμούσαν εντός αγωνιστικού χώρου αντί του Ρονάλντο και της Πορτογαλίας.

sportsfeed.gr

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/