Connect with us

ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2014

Ο καταραμένος οπαδός

Published

on

Είναι επίσημο. Βρέθηκε ο πιο γκαντέμης άνθρωπος στη γη και δεν είναι αυτός που νομίζουν όλοι. Ένας μυστηριώδης Βραζιλιάνος κατάφερε με φωτογαφίες selfie να βγάλει νοκ άουτ από το παγκόσμιο κύπελλο αρκετούς σταρ.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Λούκας Μούρα, Σαμίρ Νασρί, Μάρκο Ρόις και Φρανκ Ριμπερί είναι τα πιο διάσημα θύματα του Fan Maldito (καταραμένος οπαδός). Μερικούς μήνες πριν την έναρξη του μουντιάλ, ο μυστηριώδης οπαδός κατάφερε να βγει selfie φωτογραφίες και να της ανεβάσει στο λογαριασμό του με αρκετούς ποδοσφαίριστές. Όσοι πόζαραν μαζί του, κατέληξαν εκτός μουντιάλ είτε λόγω κάποιου τραυματισμού είτε γιατί ο προπονητής τους, για περίεργο λόγο αποφάσισε να τους αφήσει εκτός αποστολής (Νασρί).
Όπως έγινε γνωστό, ο Fan Maldito εντοπίστηκε στη Βραζιλία και βγήκε οδηγία μέσω των social media να τον αποφεύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές γιατί… κινδυνεύουν.

sportsfeed.gr

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/