Connect with us

STORY

Ο Μπαλοτέλι και ο Πάπας

Published

on

Ο ποδοσφαιρόφιλος (υποστηρικτής της Σαν Λορένζο) Αργεντίνος Πάπας αποφάσισε να δεχθεί τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου Ιταλίας και Αργεντινής, στα πλαίσια της φιλικής τους αναμέτρησης. Άπαντες ανυπομονούν για τη σημερινή συνάντηση. Όλοι εκτός από τον Μάριο Μπαλοτέλι.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

“Η συνάντηση με τον Πάπα, είναι πολύ πιο σημαντική από το φιλικό αγώνα της Ιταλίας με την Αργεντινή” δήλωσε στα ιταλικά μέσα, ο προπονητής της σκουάντρα ατζούρα, Τσέζαρε Πραντέλι για να ανοίξει μέτωπο με τον Μπαλοτέλι. Ο επιθετικός της Μίλαν, από την πλευρά του, ξεκαθάρισε πως ανυπομονεί να συναντήσει τον Πάπα, αλλά για τον ίδιο προτεραιότητα έχει η αναμέτρηση με τους Αργεντίνους, ακόμα και αν αυτή είναι σε φιλικό επίπεδο.

“Είμαστε επαγγελματίες στο ποδόσφαιρο. Παίζουμε αγώνες κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα για πολλά χρόνια. Από την άλλη, μια συνάντηση με τον Πάπα αποτελεί μοναδική εμπειρία ζωής καθώς συμβαίνει μόνο μία φορά. Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα”, δήλωσε ο Πραντέλι και συμπλήρωσε, “Αν ο Μπαλοτέλι είπε πως ο αγώνας εναντίον της Αργεντινής είναι πιο σημαντικός από τη συνάντηση με τον Πάπα, τότε δε συμφωνώ μαζί του”.

Ο Αργεντίνος Πάπας, Φραγκίσκος, δίνει ξεχωριστή σημασία στον αγώνα, με τις δύο ομάδες να αναμετρόνται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Ιταλία και Αργεντινή μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και το κλίμα είναι εορταστικό, τουλάχιστον μέχρι τη σέντρα του αγώνα, καθώς με τους Αργεντίνους το σαβουάρ βιβρ του ποδοσφαίρου, πηγαίνει περίπατο.

Ο Μπαλοτέλι ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο κύπελλο συνομοσπονδιών λόγω τραυματισμού, γιόρτασε χθες τα 23α γενέθλια του. Ο Πραντέλι είπε στους Ιταλούς, πως το καλύτερο δώρο για το σούπερ Μάριο θα είναι η αφοσίωση του στα πλάνα της ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρο, κάτι που θα τον κάνει πιο αποφασιστικό επιθετικό. Αναφέρθηκε και στο σχέδιο του να σχηματίσει επιθετικό δίδυμο με τον ιταλοποιημένο Αργεντίνο επιθετικό της Ρόμα, Πάμπλο Οσβάλντο. “Οι δύο τους μαζί, έχουν τρομακτικές προδιαγραφές” δήλωσε ο Πραντέλι που όμως δεν κάλεσε στο κύπελλο συνομοσπονδιών τον Οσβάλντο, λόγω της συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια του τελικού του ιταλικού κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπαλοτέλι έχει τους δικούς του κανόνες και σπανια ακολουθει τα σχέδια των προπονητών, εντός του αγωνιστικού χώρου. Αυτός είναι και ο μεγάλος πονοκέφαλος των εκάστοτε προπονητών του και ο Πραντέλι δε θα μπορούσε να αποτλέσει την εξαιρέση. Ιδίως όταν έχει να κάνει με ένα μεάγάλο παιδίό πως είναι ο Μπαλοτέλι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/