Connect with us

STORY

Ο Μπράιαντ απειλεί!

Published

on

Στις 12 Απριλίου έκοψε τον αχίλλειο τένοντα. Στις 16 Νοεμβρίου προπονήθηκε και πάλι με τους Λέικερς. Αν είχαν αγώνα πλέι οφ θα έπαιζε.

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follow me @George_Siridis

Ο Κόμπι Μπράιαντ δεν αστειεύεται. Είναι έτοιμος. Σχεδόν έτοιμος. Η προπόνηση στο Ελ Σεγκούντο, το προπονητικό κέντρο των Λέικερς, αφορούσε ασκήσεις με σουτ και τακτική. Υποτίθεται ότι οι παίκτες δεν θα πήγαιναν σε φουλ ρυθμούς “αλλά τελικά προπονηθήκαμε σε 100% ένταση. Και ο Κόμπι ήταν μέρος αυτής της προπόνησης”, είπε ο Στιβ Μπλέικ.
Ο Μπράιαντ προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα των Λέικερς, μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο. “Μου φάνηκε καλά, πραγματικά καλά. Ήταν η πρώτη φορά πίσω στην προπόνηση, αλλά μου φάνηκε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που τον είδα”, είπε ο Πάου Γκαζόλ.
Ο σούπερσταρ των Λέικερς δεν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης που τον περίμεναν. Έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΝΒΑ και τον πρώην συμπαίκτη του, Ρικ Φοξ. “Νιώθω ότι είμαι μπροστά από το πρόγραμμα (αποθεραπείας). Αν είχαμε αγώνα πλέι οφ σήμερα, θα έπαιζα. Θα έπαιζα… Δεν ξέρω πόσο επαρκής θα ήμουν, αλλά θα έπαιζα”, είπε, προσθέτοντας πως “το οφ μπάλανς σουτ… δουλεύει ακόμα, όπως και ο χειρισμός της μπάλας, μπορώ να ποστάρω. Αυτά είναι πράγματα που μπορώ να κάνω τώρα. Αλλά δεν είναι ακόμα πλέι οφ”.
Ο Τζόντι Μικς, βασικός στη θέση του Μπράιαντ, στο ξεκίνημα της χρονιάς δήλωσε πως η παρουσία του αρχηγού των Λέικερς στο παρκέ, έδωσε ψυχολογική ώθηση στην υπόλοιπη ομάδα.
Οι Λέικερς παίζουν την Κυριακή με τους Πίστονς και μετά την Παρασκευή με τους Ουόριορς. Επόμενη προπόνηση θα είναι την Τρίτη. “Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει εκεί”, είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Λέικερς, Τζον Μπλακ.
Η επιστροφή δεν αργεί…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/