Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο “τίγρης” πάει για το 3Χ3

Published

on

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ αποτελεί το μεγαλύτερο project. Μεγαλύτερο ακόμα και από τον ΟΠΑΠ αλλά και από τις κολοσσιαίες συμφωνίες που έχει κάνει για τον ανεφοδιασμό του νατοϊκού στόλου.

Όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ είναι η καψούρα του και η υστεροφημία του, αλλά γιατί θέλει να πετύχει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Σε τρία χρόνια να κάνει το 3Χ3. Να κερδίσει δηλαδή το πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες, χτίζοντας παράλληλα το νέο γήπεδο και την ομάδα του μέλλοντος που θα σταθεί στην Ευρώπη.
Για το λόγο αυτό μαζεύει ότι πιο αξιόλογο υπάρχει σε παίκτες. Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς με τα κοντά παντελονάκια, αλλά αυτούς που τα φοράνε μακριά. Κοστουμάτα. Τέτοιοι είναι ο Πέτρος Παππάς και ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Ναι μεν ήταν στις προηγούμενες διοικήσεις που δημιούργησαν το πρόβλημα στην ΑΕΚ, όμως οι δυο τους ήταν από αυτούς που έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ακόμα και όταν όλος ο κόσμος τους έβριζε. Ο Μελισσανίδης τους εκτιμά και τους δυο και τους θέλει μαζί του. Αμοιβαία τα αισθήματα, καθώς και οι δύο εφοπλιστές βλέπουν θετικά την εμπλοκή τους και πάλι με την Ένωση καθώς πιστεύουν στο project του “τίγρη”.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/