Connect with us

STORY

Ο ΧΧΧ παλαιστής

Published

on

Στους αγώνες της κοινοπολιτείας (πρώην και νυν αποικίες της Βρετανίας), πολλά παράδοξα έχουν συμβεί. Ένα από αυτά είναι και ο Τσίνου Εξεξεξ (Xxx). Ένας παλαιστής με το πιο περίεργο όνομα στον κόσμο.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο Έξεξεξ, είναι ένα Άγγλος παλαιστής που κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη, στην κατηγορία των 125 κιλών. Η επιτυχία του αυτή, τον έφερε στη δημοσιότητα και όλοι έψαχναν να βρουν αν το όνομά του είναι αληθινό ή απλά πρόκειται για ένα προσωνύμιο.
Γεννημένος στην Ινδία, ο Τσίνου Εξεξεξ μετακόμισε οικογενειακώς στην Αγγλία όταν ακόμα ήταν παιδί. Το επίθετό του είναι πέρα για πέρα αληθινό και είναι αυτό που αναγράφεται στο διαβατήριο του.
Όταν ήταν μικρός και οι γονείς του θέλησαν να βγάλουν πιστοποιητικό γέννησης, ανέφεραν στο γραφείο πως θέλουν να τον ονομάσουν Τσίνου. Ο υπάλληλος τους γραφείου τους άκουσε, όμως δίπλα στο όνομα Τσίνου έβαλε ένα Χ, που υποδήλωνε πως ο μικρός Τσίνου δε θα έχει δεύτερο όνομα. Όμως το Χ του υπαλλήλου, διαβάστηκε ως 3Χ και έτσι καταχωρήθηκε. Το επίθετο του Τσίνου είναι Σιν, αλλά από τότε που ασχολείται με την πάλη (στην υπερβαρέα κατηγορία) ουδείς το χρησιμοποιεί. Όλοι τον προφέρουν ως Τσίνου ΧΧΧ. Μάλλον πρέπει να μπει και ένα «L» στο τέλος, λόγω μεγέθους…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/