Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Τι φοβούνται οι επιχειρηματίες

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Πέρασα μία βόλτα από τη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Τετάρτης. Έπιασα την κουβέντα και με κάποιους επιχειρηματίες για την επικείμενη ανάπτυξη της περιοχής μέσα από την κατασκευή του νέου γηπέδου. Άκουσα, όμως, εντελώς διαφορετικές απόψεις απ’ όσα βλέπω στις εφημερίδες και διαβάζω στις ιστοσελίδες. «Δεν έχει πρόβλημα η περιοχή. Είναι από τις λίγες στο λεκανοπέδιο που εξακολουθούν να δουλεύουν καλά», μου είπε ένας επιχειρηματίας και με άφησε με ανοικτό το στόμα. «Εμείς εξακολουθούμε να φοβόμαστε, κυρίως για τις Κυριακές όταν τα μαγαζιά γεμίζουν πλέον με οικογένειες. Θα έρχονται αν φτιαχτεί το γήπεδο;», αναρωτήθηκε, αλλά έσπευσε να δώσει μόνος του την απάντηση: «Ποντάρουμε μόνο στην επιθυμία του Μελισσανίδη να κρατήσει το γήπεδο σε άριστη κατάσταση. Άρα δύσκολα θα υπάρξουν εκδηλώσεις βίας μέσα στο γήπεδο. Πάντα, όμως, υπάρχει ο φόβος για όσα μπορούν να συμβούν έξω από το γήπεδο και στα γύρω στενά…». Η διαφορετική άποψη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μία ανανέωση – βόμβα
Με ανοικτό το στόμα με άφησε ένας πρόεδρος την ώρα που συζητούσαμε για κάποιον παίκτη. Η φράση του μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα στον μεταγραφικό χάρτη. «Δεν έχω μπροστά μου όλα τα χαρτιά, αλλά νομίζω ότι η συμφωνία μας ολοκληρώνεται το 2015 ή το 2016». Απόρησα και τον ρώτησα πώς επεκτάθηκε το συμβόλαιο και κυρίως πότε. «Τι κάνουμε κάθε μέρα; Καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια;», μού απάντησε με ερώτηση. Προσπάθησα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά με ντρίμπλαρε γρήγορα επειδή είχε ένα… ραντεβού με υποψήφιο προπονητή.

Κάτι έχουν και… ψοφάνε!
Βοά η πιάτσα των ατζέντηδων για έναν προπονητή, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ τραυματισμών σε μία μέρα! Όπως έπιασαν οι κεραίες μου, ο νιόφερτος κατάφερε και έβγαλε νοκ άουτ τέσσερις παίκτες του από το πρόγραμμα εκγύμνασης που επέλεξε. Ο εργοδότης του εμφανιζόταν να τραβάει τα μαλλιά του. Μέχρι και σύσκεψη συγκάλεσε για να αναλύσει τα δεδομένα και να αντιληφθεί εάν ήταν μία τραγική σύμπτωση ή όλα προκλήθηκαν από την έλλειψη γνώσεων από το τελευταίο πουλέν του. Διότι ο πρόεδρος της ιστορίας μας φημίζεται για την ευκολία με την οποία ανακαλύπτει προπονητές, αλλά και με τακτική του «φύγε εσύ, έλα εσύ».

Πανικός με τον Μυστακίδη
Μαργαρίτες έψαχναν το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη για να μάθουν τι ακριβώς ισχύει με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη. Οι ρεπόρτερ του Άρη έπαιρναν τηλέφωνο ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη. Ο Δημήτρης Ηλιάδης δεχόταν τη μία κλήση μετά από την άλλη σε σημείο που σκέφτηκε κάποια στιγμή να κλείσει το κινητό του. Παραμονές εκδίκασης του αιτήματος για υπαγωγή στο άρθρο 99, το τελευταίο που ήθελε ο πρόεδρος του Άρη ήταν η ανάδειξη θέματος για είσοδο επενδυτή στην ομάδα του…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/