Connect with us

ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2014

Παράτησε τον καρκίνο!

Published

on

Ο 63χρονος φυσιοθεραπευτής, Βάλτερ Φερέιρα είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει τον Λουίς Σουάρεζ να επιστρέψει άμεσα από τον τραυματισμό. Για να το κατορθώσει αυτό προχώρησε ο ίδιος σε μία μεγάλη… θυσία.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Όταν ο Σουάρεζ σημέιωσε το πρώτο γκολ κόντρα στην Αγγλία, έτρεξε στον πάγκο και φώναξε το όνομα του Βάλτερ Φερέιρα. Τον αγκάλιασε και τον έδειξε στην κερκίδα φωνάζοντας τον “θαυματοποιό”. Ο 63χρονος φυσιοθεραπευτής ήταν αυτός που δούλεψε επί ένα μήνα με τον Σουάρεζ, μετά την επέμβαση που έκανε στο αριστερό γόνατο και κατάφερε να τον επαναφέρει στη δαιμονιώδη κατάσταση που βρισκόταν όλη της σεζόν.
“Υπάρχουν άνθρωποι πολύ σημαντικοί μέσα στη ζωή μου, όμως αν δεν ήταν ο Βάλτερ, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ” δήλωσε ο σταρ της Ουρουγουάης και προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη. “Έχω κλάψει πολύ μαζί του γιατί περνάει έναν Γολγοθά. Έκανε μία τεράστια θυσία για να παραμείνει μαζί μου και να δουλέψουμε στην αποκατάσταση μου. Παράτησε τις χημειοθεραπείες που κάνει για να καταπολεμήσει τον καρκίνο…”.
Όντως ο Φερέιρα κατάφερε ένα μικρό θαύμα, καθώς στις 22 Μαΐου, ο Σουάρεζ υποβλήθει σε επέμβαση στο μηνίσκο και άπαντες ήταν βεβαιοι πως δε θα ενισχύσει την Ουρουγουάη στο παγκόσμιο κύπελλο.
Λίγες μέρες μετά την εγχείρηση, ο Φερέιρα ταξίδευε κάθε μέρα στο σπίτι του Σουάρεζ, πείθοντας τον να παρατήσει τις πατερίτσες και να αρχίσει να περπατάει μόνος του. Η συνέχεια των θεραπειων έγινε στο σπίτι του Φερέιρα, με τη σύζυγο του Σουάρεζ, Σοφία να εκτελεί καθημερινά χρέη οδηγού προκειμένου να μεταφέρει τον σταρ της Ουρουγουάης.
Ο Φερέιρα ολοκλήρωσε τελικά τις θεραπείες του λίγο πριν την αναχώρηση της Ουρουγουάης για τη Βραζιλία και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερε τελικά να πάρει την άδεια των γιατρών για ν ταξιδέψει και αυτός. “Έχει χαμηλά λευκά αιμοσφαίρια, όμως οι γιατροί αποφάσισαν τελικά να του δώσουν άδεια, καθώς η παρουσία του με την ομάδα του δίνει μεγάλη χαρά και αυτό είναι το σημαντικότερο φάρμακο κατά του καρκίνου”, δήλωσε η σύζυγος του Φερέιρα.
sportsfeed.gr

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/