Connect with us

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Πολλά κιλά στη Ρωσία

Published

on

Με τρία μετάλλια επιστρέφει από το τουρνουά του Νόγιαμπρσκ ο Δαυίδ Καβελασβίλι, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα…

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Ο 29χρονος αθλητής του Υπερίωνα Τούμπας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της συμμετοχής του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών του Καζακστάν (4-16 Νοεμβρίου) μπαίνοντας στα μετάλλια του γκραν πρι της ρωσικής ομοσπονδίας.
O Καβελασβίλι ήταν δεύτερος στο αρασέ με 172 κιλά, δεύτερος στο ζετέ με 210 και τρίτος στο σύνολο με 382 κιλά πίσω από τον Λετονό δευτεραθλητή κόσμου του 2012 Άρτουρς Πλέσνιεκς ( 383κ.) και τον Ρώσο περσινό δευτεραθλητή κόσμου στους εφήβους Σοσλάν Τζαγκόεφ (382κ.)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τουρνουά δίνει βαθμούς στη μάχη για τις Ολυμπιακές προκρίσεις στο Ρίο. Εκτός του Καβελασβίλι, στο τουρνουά θα συμμετάσχει την Κυριακή και η Ευτυχία Ανανιάδου του ΠΑΚ Χαλανδρίου στα +75 κιλά, ενώ συνοδός είναι ο προπονητής του Υπερίωνα, Χρήστος Καμαργιαννάκης.

Ο Δαβίδ Καβελασβίλι με τον προπονητή του, Χρήστο Καμαργιαννάκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/