Connect with us

STORY

Πρώτη από όλους η ΑΕΚ

Published

on

Πλήρη αγωνιστική κίνηση υπήρξε το σαββατοκύριακο, όσον αφορά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Σε όλες τις κατηγορίες έγιναν αγώνες και η αναμέτρηση που κόπηκαν τα περισσότερα εισιτήρια της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες, ήταν το ΑΕΚ-Θύελλα Ραφήνας, της Football league 2.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε (και πάλι) την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα. Να συσπειρώσει τον κόσμο της Ένωσης στην ομάδα. Ο “Τίγρης” τα κατάφερε και με το παραπάνω. Σε πρώτη φάση κατάφερε να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό σε συνολικά εισιτήρια διαρκείας, ενώ αναμένει την καταμέτρηση και αυτών που διατέθηκαν από τους συνδέσμους της ομάδας για να δει αν θα έχει ξεπεράσει και τον ΠΑΟΚ στο συνολικό νούμερο.

Εξ’ αρχής, επιλέγοντας να αγωνίζεται η ομάδα στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας, ο Μελισσανίδης ήθελε να στείλει το μήνυμα πως αν και η ΑΕΚ θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, παραμένει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η μεγαλύτερη σύμφωνα με τον “Τίγρη” και αυτό θέλει να πιστοποιήσει και με τη χρήση του ΟΑΚΑ.

Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Ένωσης, κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας, η καταμέτρηση έδειξε πως διατέθηκαν 13.538 εισιτήρια με τις εισπράξεις να ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ. Όποιος παρακολούθησε την αναμέτρηση διαπίστωσε πως στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ.

Συνολικά, δίχως να προσμετρώνται οι αναμετρήσεις Πλατανιάς-Πανθρακικός και Καλλονή-Ατρόμητος (έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να ξεπεράσουν την ΑΕΚ), η Ένωση ήταν η ομάδα που έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια το Σαββατοκύριακο. Περισσότερα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από τον Ολυμπιακό που αγωνιζόταν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο στόχος του Μελισσανιδη που θέλει την ΑΕΚ να είναι η ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια φέτος στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται και να πραγματοποιηθεί.

Screen Shot 2013-09-30 at 7.32.33 AM

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/