Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σούπερμαν μέχρι το 2017

Published

on

Πολλοί αθλητές, ειδικά όταν είναι σε υψηλό επίπεδο στα 37 τους χρόνια ήδη σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση. Για τον Φέλιξ Σάντσεζ δεν ισχύει αυτό, αφού ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στα 400μ. εμπόδια όχι μόνο σκέφτεται ήδη τη νέα αγωνιστική χρονιά, αλλά δήλωσε πώς θα συνεχίσει μέχρι το 2017.

του Τόλη Λελεκίδη

«Το Ρίο θα είναι η πέμπτη μου Ολυμπιάδα. Θα έλεγα πώς θα τα παρατούσα εκεί, αλλά έχω φτερά για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα που είναι στο Λονδίνο και νιώθω πώς θα ήταν ο ιδανικός τρόπος να τερματίσω την καριέρα μου, όπου είχα τόσες επιτυχίες και σπουδαίες αναμνήσεις το 2012. Αν τελειώσω το 2017 στο Λονδίνο θα σημαίνει δέκα παγκόσμια πρωταθλήματα και πέντε Ολυμπιάδες και πιστεύω ότι θα είναι μια άριστη καριέρα», δήλωσε ο σπουδαίος αθλητής από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Σάντσεζ είχε κατακτήσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004, αλλά στο Πεκίνο τέσσερα χρόνια αργότερα ήταν τραυματίας και αποκλείστηκε από τις προκριματικές σειρές, όμως πήρε μια… ρεβάνς στο Λονδίνο το 2012. Σε ό,τι αφορά τα παγκόσμια πρωταθλήματα έχει κατακτήσει τρία μετάλλια, δύο χρυσά στο Έντμοντον το 2001 και το Παρίσι το 2003 και ένα ασημένιο το 2007 στην Οσάκα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/