Connect with us

STORY

Σταματήστε να τρώγεστε!

Published

on

Από τη στιγμή που οι Νετς πήγαν στα χέρια του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Μιχαήλ Προχόροφ και μετακόμισαν από το Νιου Τζέρσεϊ στο Μπρούκλιν, η κόντρα με τους Νικς μεγάλωσε σε τέτοιο σημείο, που ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν κάλεσε τους ιδιοκτήτες των ομάδων να συμμορφωθούν!

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follow me @GeoS31178

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post ο Στερν είχε συνάντηση με τον Τζέιμς Ντόλαν (ιδιοκτήτη των Νικς) και τον Μιχαήλ Προχόροφ, τονίζοντας και στους δύο ότι πρέπει να ρίξουν τους τόνους στην διαγραφόμενη κόντρα για το ποιος είναι το “αφεντικό” στη Νέα Υόρκη.
“Υπήρξε πράγματι μια τέτοια συνάντηση και οι δύο πλευρές είπαν ότι ήταν και εγκάρδιο και ευχάριστο το κλίμα στη διάρκειά της”, επεσήμανε άνθρωπος του ΝΒΑ που είχε γνώση του τι συζητήθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Εκπρόσωποι των δύο ιδιοκτητών αρνήθηκαν το οποιοδήποτε σχόλιο. Μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα ότι ο Προχόροφ τόνισε πως είναι καλό να υπάρχει κόντρα και ένταση ανάμεσα στις ομάδες, γιατί αυτό θα τις βελτιώσει, υπογραμμίζοντας πως “δεν υπάρχει κάτι προσωπικό”.
Οι Νικς που βρίσκονται στη καρδιά του Μανχάταν, στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν σαφώς και ενοχλήθηκαν από την παρουσία των Νετς στο Μπρούκλιν. Ο Προχόροφ παρουσιάζοντας τον Πολ Πιρς και τον Κέβιν Γκαρνέτ αυτό το καλοκαίρι είπε για τον Ντόλαν ότι “μας παρακολουθεί πλέον γιατί αυτό μπορεί να κάνει μόνο”. Ο Ντόλαν είχε αποκαλέσει σε μια συνέντευξή του “ανθρωπάκο” τον Ρώσο μεγιστάνα.

Ο Πιρς σχολίασε πως οι Νετς “δεν είχαν τον απαιτούμενο σεβασμό” από τους Νικς, αλλά πλέον είναι σε θέση να γίνουν το αφεντικό στη Νέα Υόρκη. Απαντώντας σε αυτή την τοποθέτηση ο Ρέιμοντ Φέλτον, πλέι μέικερ των Νικς είπε πως “εμείς είμαστε ομάδα της Νέας Υόρκης. Δεν μας ενδιαφέρουν οι Μπρούκλιν Νετς, μας ενδιαφέρουν οι Νικς της Νέας Υόρκης”.
Έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η κόντρα στη Νέα Υόρκη και αν αυτή η κόντρα οδηγήσει κάποια από τις δύο ομάδες στην κορυφή της Ανατολής καταρχήν και του ΝΒΑ αργότερα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/