Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα υπόψη ο Μπαντιμπανγκά

Published

on

Κολλημένα τα μάτια τους, στον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά είχαν χθες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη, εντυπωσίασε με την απόδοση του (σημείωσε και γκολ) στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο και το όνομα του μπήκε στα υπό παρακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που θελήσουν να αποκτήσουν τον 22χρονο διεθνή με την εθνική νέων του Βελγίου, τον Ιανουάριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι.
Μάτια θα έχει ο Ολυμπιακός και στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο, καθώς ένας εν δυνάμει δικός του παίκτης κάνει ντεμπούτο. Ο Βραζιλιάνος Ζε Εντουάρντο, αγωνίζεται μεν στους Κρητικούς, ανήκει δε στην Πάρμα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει (και εδώ) τον πρώτο λόγο όσον αφορά το μέλλον του παίκτη. Άλλωτε οι ερυθρόλευκοι αρέσκονται να έχουν παίκτες τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιούν ως δανεικούς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/