Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπογράφει ο Τζιμπούρ

Published

on

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεν έχει μεινει ομάδα που να κάνει ακόμα πρεοτοιμασία. Ήδη τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει και οι προπονήσεις των ομάδων έχουν ελαφρύνει. Αυτό είναι και το διάστημα που ο Ρέφικ Τζιμπούρ θα υπογράψει. Είναι γνωστό πως ο Αλγερινός ήθελε να αποφύγει τη βαριά προετοιμασία με οποιαδήποτε ομάδα. Δεν ήθελε να επιβαρύνει περισσότερο το ταλαιπωρημένο γόνατό του, αλλά κυρίως ήθελε να λουφάρει. Δεν του αρέσει να τρέχει στα βουνά και πάντα έβρισκε τρόπους να γλιτώνει ότι μπορεί.
Φέτος αποφάσισε να υπογράψει στα τέλη του Αυγούστου, χαλώντας όποια συμφωνία έφτανε στην ολοκλήρωση της. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί στην Ισπανία (Έλτσε), δανεικός, καθώς ο Ολυμπιακός δε θέλει να φύγει ο παίκτης δίχως να έχει οικονομικό όφελος. Πάντως υπάρχει και το θέμα του συμβολαίου, όπου κανείς δεν έχει δει ακόμα το πρωτότυπο, καθώς κυκλοφορεί μόνο μια φωτοτυπία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/