Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Στην πυρά τους Αντώνηδες

Published

on

Καλημέρα αδέρφια! Ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καταφέρει να εκνευρίσει τον Γιάννη Αλαφούζο στον βαθμό που το πέτυχαν ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκφράζει την οργή του για τους δύο Αντώνηδες. Ξεφεύγει, μάλιστα, αρκετές φορές. Με τα σχόλια, πάντως, να επικεντρώνονται κυρίως στο γεγονός ότι για πολλά χρόνια ο Αλαφούζος συμμετείχε στις πληρωμένες των δύο δημοσιογράφων μέσω της επένδυσης στην εφημερίδα και στο ραδιόφωνο της Καλλιθέας.
Εκείνος που δέχεται τα περισσότερα πυρά είναι ο «Κάρπετ». Επειδή ο Αλαφούζος δεν ξεχνάει την πολύχρονη συνεργασία τους στην «Καθημερινή». Γι’ αυτό συμβουλεύει τους στενούς συνεργάτες του στο «τριφύλλι» να μη… δαγκώσουν ποτέ το χέρι που τους ταΐζει. Ή έστω που τους τάιζε. Στο περιβάλλον του Αλαφούζου, μάλιστα, βάζουν στοίχημα ότι σύντομα θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους δύο Αντώνηδες και ειδικά με τον Καρπετόπουλο. Προφανώς ποντάρει στη βοήθεια του… Πατέρα.

Εσωτερικές διαμάχες
Αφού καταπιάστηκα με την Καλλιθέα, έχω υποχρέωση να καταθέσω ότι η κόντρα με τον Παναθηναϊκό προκαλεί τριβές ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα στελέχη της εφημερίδας. Με βασικό επιχείρημα όσων διαφωνούν με τη σύγκρουση το ενδεχόμενο να στοχοποιηθούν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Λεφτά υπάρχουν
Μεγαλύτερη συνέπεια δείχνει φέτος ο Πανιώνιος στις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι στους παίκτες σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν. Το λένε ανοικτά πολλοί «κυανέρυθροι». Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ωστόσο, ακούγεται ότι υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που ακόμα περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος.

Στράβωσε ο Μίτσελ
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έκρηξη του Μίτσελ. Όπως με πληροφόρησε ένας φίλος που σουλατσάρει στο Ρέντη, ο Ισπανός έγινε έξαλλος όταν του μετέφεραν τη δήλωση του Νίκου Παντέλη ότι πρέπει να παίζει στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς. Είχε μάθει ο Μίτσελ και για τις παρόμοιες δηλώσεις του Μάκη Χάβου, οπότε φυσιολογικά του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Στην επόμενη ομιλία του για παρεμβάσεις, πάντως, θα προκαλέσει και την έκρηξη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με απρόβλεπτες συνέπειες…

Πανό κατά της NOVA
Η κλήση του Παναθηναϊκού σε απολογία για την επίθεση στο βαν της NOVA σήμανε συναγερμό στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών. Έπιασαν δουλειά από το βράδυ της Τρίτης οι συνδεσμίτες και ετοίμαζαν πανό κατά του συνδρομητικού καναλιού. Με τη διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο, να συνιστά ψυχραιμία για να αποφευχθεί ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/