Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Ψάχνει απάντηση ο Αλαφούζος

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής παρουσίας του στον σταθμό “ Aρένα” της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι «θα βγουν πολλά άπλυτα στην φόρα» και εξήγησε πώς «θα υπάρξουν και διαδικαστικές εξελίξεις στο θέμα των στημένων αγώνων. Δεν έχουν σταματήσει να διερευνώνται από τις αρχές». Τα λόγια του Αλάφουζου πυροδότησαν νέα κύκλο συζητήσεων στα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά και στον Ολυμπιακό. Ο στόχος άλλωστε ήταν διπλός. Αφενός να προκαλέσει ανησυχία στα στελέχη της oμοσπονδίας και αφετέρου να αναστατώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ξέρει τι κάνει Ο Αλαφούζος! Έχει αντιληφθεί πως κάθε δημόσια τοποθέτηση του ανοίγει κύκλο συζητήσεων στον Πειραιά και στο πάρκο Γούδι. Κυρίως επειδή όλοι γνωρίζουν πώς δικοί του άνθρωποι διατηρούν προσβάσεις στα εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία. Ρίχνει λοιπόν τις βόμβες του και περιμένει τις αντιδράσεις. Από τον Oλυμπιακό, πάντως αποφεύγουν να απαντήσουν ανοικτά, διότι ξέρουν ότι αυτή τη περίοδο η δημόσια αντιπαράθεση ευνοεί τους ποδοσφαιρικούς αντιπάλους του Μαρινάκη.

Πυρά στην ΟΧΕ
Με καθυστέρηση μερικών ημερών αποφάσισα να ασχοληθώ με το χάντμπολ. Εκεί που έπινα το ποτό μου, στη διπλανή παρέα συζητούσαν για την επίθεση που εξαπέλυσε στα μέλη της ομοσπονδίας ένας από τους διεθνείς αθλητές. Με βαριές κουβέντες. «Έτσι όπως το πάτε θα διαλύσετε την Eθνική ομάδα» ήταν μια από τις πιο ήπιες φράσεις που ακούστηκαν στη θορυβώδη συζήτηση. Ακόμα κι εγώ αντιλήφθηκα ότι η ατμόσφαιρα στο xάντμπολ είναι βάρια και θα γίνει ακόμα χειρότερη με τους τελικούς του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους.

Συνάντηση και… μέτρα
Ο Γιάννης Σγουρός τρέχει ολημερίς και ολονυχτίς για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην περιφέρεια Αττικής. Γνωρίζει βέβαια ότι μετά από την… τυχαία συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Ρένας Δούρου δεν μπορεί να υπολογίζει στην ψήφο των οπαδών του Ολυμπιακού. Αντίθετα, στον Παναθηναϊκό, και κυρίως στην ΑΕΚ έχει αναπτύξει δυναμική ο άλλοτε γενικός γραμματέας αθλητισμού. Γι’ αυτό και δεν χάνει σύναξη, ειδικά του Παναγιώτη Βαρούχα και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Παίρνουν λοιπόν, τα μέτρα τους ο Σγουρός και ο «Τίγρης». Ο ένας πάει , ο άλλος φεύγει. Αν και όπως έλεγε τις προάλλες ο Μελισσανίδης «εμάς δεν μπορούν να μας πουν το παραμικρό διότι έχουμε συνεργασία για το γήπεδο. Άλλοι γεννήθηκαν στη Νέα Δημοκρατία και τρώνε με τη Δούρου».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/