Connect with us

STORY

Όλα για όλα με Ιταλούς

Published

on

Μία αγωνιστική έχει απομείνει για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων των ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Η Εθνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην εξάδα και αυτό που απομένει είναι να δούμε ποια θα είναι η αντίπαλος της στα χιαστί παιχνίδια.

Λαμβάνοντας υπόψη πως οι δύο πρώτοι των ομίλων, προκρίνονται απευθείaς στα ημιτελικά, η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά είτε με την Κροατία είτε με τη Σερβία. Χρυσή Ολυμπιονίκης του Λονδίνου η μία, χάλκινη Ολυμπιονίκης στην ίδια διοργάνωση η άλλη. Καμία από τις δυο δε μας φοβίζει. Άλλωστε τους Κροάτες τους νικήσαμε στην έδρα τους για το γουόρλντ λιγκ. Πριν από αυτό το παιχνίδι, υπάρχει η αναμέτρηση με την Ιταλία. Η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια αναδείχθηκε ισαπαλη στο ντέρμπι του ομίλου μας με το Μαυροβούνιο και για να διατηρήσει την πρώτη θέση θα πρέπει να νικήσει την Εθνική μας με περισσότερα γκολ από όσα το Μαυροβούνιο την αδύναμη ομάδα της Γεωργίας.
Στο δεύτερο όμιλο, η παγκόσμιο πρωταθλήτρια της Βαρκελόνης το 2013, Ουγγαρία, κάνει περίπατο επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής
1ος όμιλος
Γεωργία-Ρωσία 12-15
Ρουμανία-Ελλάδα 9-10
Ιταλία-Μαυροβούνιο 6-6
2ος όμιλος
Ισπανία-Γαλλία 13-5
Κροατία-Σερβία 8-8
Γερμανία-Ουγγαρία 8-16

Βαθμολογία
1ος όμιλος
Ιταλία 10
Μαυροβούνιο 10
Ελλαδα 9
Ρουμανία 3
Ρωσία 3
Γεωργία 0
2ος όμιλος
Ουγγαρία 12
Κροατία 8
Σερβία 7
Ισπανία 7
Γερμανία 0
Γαλλία 0

Η 5η αγωνιστική
1ος όμιλος
Μαυροβούνιο-Γεωργία 12:30
Ρωσία-Ρουμανία 14:00
Ελλάδα-Ιταλία 20:00
2ος όμιλος
Ουγγαρία-Κροατία 21:30
Γαλλία-Γερμανία 15:30
Σερβία-Ισπανία 17:00

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/