Connect with us

STORY

Γκολ και… φύγαμε!

Published

on

Τις εξαιρετικά φορμαρισμένες Ολλανδέζες αντιμετωπίζει σήμερα (15:30) η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ωστόσο όμως, το μυαλό των κοριτσιών του Γιώργο Μορφέση βρίσκεται ήδη στα χιαστί παιχνίδια.

Η ήττα από τη γηπεδούχο Ουγγαρία, η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει τη Βρετανία, μας έχει οδηγήσει στην τρίτη θέση του ομίλου. Η Εθνική χρειάζεται νίκη επί της Ολλανδίας κάτι που δεν κατάφερε στις 20 Ιουνίου στα πλαίσια του «Θέτις καπ», όταν είχε ηττηθεί 7-5 από τις Ολλανδέζες. Σήμερα χρειάζεται τη νίκη για να καταλάβει τη δεύτερη θέση προκειμένου να αποφύγει στα χιαστί παιχνίδι την Ισπανία, η οποία βρίσκεται στη Βουδαπέστη έχοντας τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2013.
Η νίκη της Εθνικής μας, επί της Ολλανδίας δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, αρκεί οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση να εμφανίσουν το καλό επιθετικό τους πρόσωπο. Το γκολ είναι το μεγάλο πρόβλημα για την Εθνική και αυτό θα πρέπει να λυθεί, αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για μετάλλιο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (19/07)
1ος όμιλος
Ολλανδία-Ελλάδα 15:30
Βρετανία-Ουγγαρία 18:30
2ος όμιλος
Ρωσία-Γαλλία 14:00
Ιταλία-Ισπανία 17:00

Βαθμολογία
1ος όμιλος
Ολλανδία 6
Ουγγαρία 3
Ελλάδα 3
Βρετανία 0
2ος όμιλος
Ιταλία 6
Ισπανία 3
Ρωσία 0
Γαλλία 0

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/