Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η ανέλιξη του Παπαδημητρίου

Published

on

Σε πιάνει η μελαγχολία των γενεθλίων και προσπαθείς να την καταπολεμήσεις μέσα από ματιές στο διαδίκτυο. Κι εκεί που λες να ξεχαστείς, το παίρνεις απόφαση να δείξεις ενεργός! Να κάνεις μία επανεμφάνιση για τα «χρόνια πολλά». Τα λες εσύ στον εαυτό σου και προχωράς.

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Όπως, για παράδειγμα, προχώρησε η Βασιλεία Καραχάλιου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Πορτογαλίας. Με απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Δεν ξέρω τι θα πράξουν στην ΕΙΟ. Ούτως ή άλλως, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, όπως τα κατάφεραν. 

  • Ο Θανάσης έγραψε ότι μπορεί να έρθει η λύση για την ΕΙΟ από τον Παύλο Καγιαλή και τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Για τον δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Όχι επειδή δεν έχει τις δυνατότητες, αλλά δεν ξέρω αν διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο. 

Έχει βαρύ πρόγραμμα ο παράγοντας που επιχείρησε να ανατρέψει το καθεστώς της ΕΙΟ. Πρόσφατα βγήκε το όνομά του και από την ταυτότητα καθημερινής εφημερίδας, στην οποία είχε την εμπορική διεύθυνση, επειδή ετοιμάζεται για άλλα κόλπα. Κάποιοι μιλούν για ραγδαία ανέλιξή του στον κομματικό μηχανισμό της σημερινής κυβέρνησης. Άλλοι κάνουν λόγο για την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές, μα χωρίς να ξεκαθαρίζουν εάν θα διεκδικήσει την είσοδό του στο κοινοβούλιο ή θα κυνηγήσει τη… δημαρχία. 

  • Στις προηγούμενες αρχαιρεσίες της ΕΙΟ ο Παπαδημητρίου πλήρωσε την ολιγωρία του Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και ένα δικό του σφάλμα στην προεκλογική τακτική του. Αν διεκδικήσει τώρα την προεδρία, θα ‘χει ασφαλώς περισσότερες πιθανότητες. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι ο χρόνος του είναι ασφυκτικός. Τρέχει, άλλωστε, και η καμπάνια του υπουργείου ενέργειας για όσα πρέπει να κάνουμε με στόχο να βγάλουμε τον χειμώνα εξ αιτίας όσων συμβαίνουν διεθνώς.

Αρνητική εισήγηση

Επανέρχομαι, όμως, στο θέμα της Βασιλείας Καραχάλιου. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τη σημαία της Πορτογαλίας. Θα έχει όμως την ίδια ευκαιρία και στο Παρίσι, όταν με το καλό φτάσει εκείνη η ώρα; Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαθαίνω ότι παίζει ρόλο και η στάση της Ολυμπιακής Επιτροπής, εν προκειμένω της ελληνικής. Ακούω, λοιπόν, ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ αποφάσισε να εισηγηθεί αρνητικά στην Ολομέλεια για το θέμα της Βασιλείας να πάει και στο Παρίσι με τη σημαία της Πορτογαλίας.

Σκέψεις και για τον Μαριόλη

Στο ίδιο κείμενο του Θανάση, που διάβασα λόγω γενεθλιακής μελαγχολίας υπήρξε και αναφορά στις διακρίσεις της πυγμαχίας. Επαυξάνω διότι ο Χάρης ο Μαριόλης κάνει εξαιρετική δουλειά. Παρακολούθησα το «Ακρόπολις» στο Καλλιμάρμαρο και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Ακόμα πιο πολύ με ξάφνιασε η κίνηση της τέως βασιλικής οικογένειας της Αυστρίας να βραβεύσει τον Χάρη και, μάλιστα, με τον χρυσό σταυρό του ιππότη. Η διάκριση αφορούσε στο φιλανθρωπικό έργο του Μαριόλη. Αλλά έμαθα ότι έρχεται και άλλη βράβευση. Όπως επίσης αλίευσα ότι η δημοφιλία του Χάρη μπορεί να τον οδηγήσει και στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Πιθανότητα στον Δυτικό Τομέα ή στη Δυτική Αττική. Αν και ακόμα δεν μιλάμε για τελειωμένη υπόθεση. Σκέφτεται και την πυγμαχία ο Μαριόλης, ενώ προχωράει και ένα ενδιαφέρον επενδυτικό πλάνο, που φυσικά θα βοηθήσει και το άθλημα.

  • Κανονικά, θα έπρεπε να γράψω και άλλο θέμα. Αλλά ας αφήσουμε κάτι και για τις επόμενες μέρες. Προβλέπω, άλλωστε, να κρατάει καιρό η μελαγχολία των γενεθλίων. Ακόμα και για την αφεντιά μου! 

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/