Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Προετοιμάζεται νέα αποχώρηση από την ΚΟΕ

Published

on

Καλημέρα! Τον φάγαμε και τον Οκτώβριο! Δεν είχε και πολλές συγκινήσεις ο μήνας. Ή, μήπως είχε;

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Κανονικά έπρεπε να ρωτήσω τον Θανάση, που διανύει την περίοδο της διαφωνίας. Του λες «καλημέρα» και σου απαντάει με μια σειρά θεμάτων, στα οποία δεν προλαβαίνω να αρθρώσω λόγο. Ούτε στην… ΚΟΕ να βρισκόμαστε. Πού θυμήθηκα τώρα την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας; Έτυχε να συζητήσω με δυο φίλους. Αναφερθήκαμε στον Γιάννη Γιαννουρή και τους λόγους της ρήξης του με τον Κυριάκο Γιαννόπουλο. Διαφορετικές συζητήσεις και σε συνεχόμενες μέρες. 

  • «Και πολύ άντεξαν οι δυο τους. Δεν γινόταν να συνυπάρξουν στην ίδια διοίκηση», μου είπε ο δεύτερος συνομιλητής μου. Τον ρώτησα πώς μπορεί, όμως, να ξεχειλίσει το ποτήρι από το αίτημα να αλλάξουν ώρα οι δύο ημιτελικοί μιας διοργάνωσης. «Αυτό ήταν το πρόσχημα για τη ρήξη. Το κλήμα είχε στραβώσει πολύ νωρίτερα», μου εξήγησε. Επαναλαμβάνω ότι ήταν ο δεύτερος, με τον οποίο έπιασα την κουβέντα.

Ο πρώτος με είχε σοκάρει ήδη. Όταν τον ρώτησα για τον Γιαννουρή, μου είπε κυνικά να ψάξω για τον επόμενο. Χρησιμοποίησε και μια άλλη έκφραση, αλλά την αφήνω στην άκρη, για να μην τον φωτογραφήσω. Στην απορία μου, ποιος μπορεί να ‘ναι ο επόμενος, δεν μου απάντησε. Αλλά εκφράστηκε με σιγουριά! Με βεβαιότητα! Και, μάλιστα, μου προανήγγειλε την επόμενη αποχώρηση πριν από το τέλος της χρονιάς. Θα επιχειρήσω εκ νέου να μου μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα, που τραγουδούσε και ο Δάντης.

Ηλεκτροκίνητη… ΕΟΕ

Πήγα τις προάλλες σε μία παρουσίαση ενός φορέα που ασχολείται με την ψυχική υγεία! Όλοι έχουμε ανάγκη από τέτοιες συναναστροφές! Το συστήνω ανεπιφύλακτα και ας παρεξηγηθούν ορισμένοι. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Η εκδήλωση έγινε δίπλα από το Καλλιμάρμαρο. Μετά από την ολοκλήρωσή της, έγινα σοφότερος! Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχει τοποθετήσει, σε συνεργασία με χορηγό της, φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ξαφνιάστηκα και γι’ αυτό ρώτησα αρμοδίως. Μου είπαν ότι και στο κτήριο της Δημητρίου Βικέλα υπάρχουν ανάλογες συσκευές! Να τα λέμε αυτά και να τα γράφουμε! Ειδικά σε εποχές, κατά τις οποίες το κόστος φόρτισης μπορεί και να ‘ναι υψηλότατο.

Άρση… παντών

Κι αν στην ΕΟΕ ασχολούνται και με την τεχνολογία, στην άρση βαρών τείνουν να εξελιχθούν από άθλημα των δυνατών, σε άθλημα των τσακωμών. Από τη μία δεν βρίσκουν άκρη μεταξύ τους στην Ελλάδα. Από την άλλη, άνοιξαν μέτωπο με την ομοσπονδία της Αλβανίας. Δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο, αλλά με ενημέρωσαν ότι στα Τίρανα βράζουν με τον Οδυσσέα Δήμα. Ο Πύρρος, πάντως, φθηνά τη γλίτωσε. Μόνο δύο μέρες ασχολήθηκε μαζί του το twitter επειδή πήγε στις χαρές και τα πανηγύρια του Κώστα Σόμμερ, αλλά δεν πρόλαβε να παραβρεθεί στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Προσπάθησα να τον υπερασπιστώ ότι είχε τηλεδιάσκεψη με την ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά με πήραν και εμένα τα σκάγια. Οπότε, κάθισα στα αυγά μου. 

Κουίζ

Να κλείσω με ένα κουίζ. Ήταν γνωστοί. Έγιναν συνεργάτες. Δόμησαν φιλία. Τα έσπασαν και, μάλιστα, λέγεται ότι η απάντηση του ενός προς τον άλλον θα ‘ναι καταπέλτης! Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/