Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Ο Φιλιππούσης που δεν ήξερε να διαβάζει…

Published

on

Καλησπέρα! Δεν θα επέστρεφα τόσο σύντομα, αλλά δεν γίνεται να προσπεράσω ένα μήνυμα που έφτασε στα χέρια μου και με κατηγορεί ευθέως για εργαλείο συμφερόντων.

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Εμένα, που έως τώρα δεν βρέθηκε κάποιος να μου προσάψει κάτι μεμπτό, ήρθε κάποιος Ιάκωβος Φιλιππούσης να μου αποδώσει έναν απαράδεκτο χαρακτηρισμό επειδή υπηρετώ, κατά τα λεγόμενά του, όσους διχάζουν το Ολυμπιακό Κίνημα.

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να ρωτήσω ποιον εννοεί. Στη ζωή μου, άλλωστε, έμαθα να ασχολούμαι πρωτίστως με το ποιος λέει κάτι και δευτερευόντως με όσα λέει. Απλά, στην περίπτωση του Φιλιππούση δεν γίνεται να κάνω πίσω διότι θίγει υπολήψεις. Ποιος; Αυτός που δεν ξέρει ούτε να διαβάζει, διότι αν θυμάμαι καλά έγραψα ότι δεν έδινα βάση σε όλα λέγονταν και γράφονταν πώς ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ έπεισε τον Μιχάλη Φυσεντζίδη για να θέσει υποψηφιότητα απέναντι στον Ισίδωρο Κούβελο. Και ήρθε ο άνθρωπος που δίχασε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν κρίνουμε με βάση τις προσφυγές κατά της πρόσληψής του, να με κατηγορήσει και ως αντιστόρητο! 

Ο πανταχού παρών

Πάμε τώρα να δούμε ποιος είναι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. Προσπερνώ ότι κάποτε έγραφαν ορισμένοι ότι έμεινε στο προσκήνιο ως υπεύθυνος για την γκαρνταρόμπα του μακαρίτη Μίνωα Κυριακού. Ότι, δηλαδή, κρατούσε το παλτό του άλλοτε προέδρου της ΕΟΕ και εργοδότη του στον Αντέννα. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και ο πρώην δημοσιογράφος έγινε πολυθεσίτης.

Προσελήφθη με εισήγηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου ως εκτελεστικός γραμματέας. Αναβαθμίστηκε, δηλαδή, όπως είχε ξεκαθαρίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Παράλληλα, όμως, έμεινε στην ολομέλεια της ΕΟΕ ως εκπρόσωπος της ποδηλασίας και ας λένε κάποιοι ότι αν δει ποδήλατο μπορεί να το περάσει ως τη νέα ανακάλυψη του Ίλον Μασκ με στόχο την κατάκτηση του διαστήματος. Από ‘κει και πέρα, ο Φιλιππούσης είναι γενικός γραμματέας στη ΔΕΜΑ, που διοργανώνει τους μεσογειακούς αγώνες. Επίσης ήταν και θα παραμείνει αναπληρωτής γραμματέας της ΕΟΕ. 

Νομιμοποίηση μέσω καταστατικού

Η συμμετοχή του Ιάκωβου Φιλιππούση το 2017 στην ολομέλεια της ΕΟΕ είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις διότι απαγορευόταν ρητά σε όποιον είχε έμμισθη σχέση με ομοσπονδία Ολυμπιακού αθλήματος. Τότε ο λεγάμενος είχε αναλάβει χρέη διευθυντή επικοινωνίας στην ΕΠΟ. Με διάφορα τρικ παρέμεινε στην ολομέλεια έως ότου άλλαξε το καταστατικό και έτσι παρέμεινε ο Φιλιππούσης σε όλα τα πόστα. Τώρα, αν το νόμιμο, είναι και ηθικό, μάλλον πρέπει να μας απαντήσει κάποιο… εργαλείο. Σαν του λόγου μας, σύμφωνα με τον Ιάκωβο. Ενδεχομένως, όμως, και να απευθυνθούμε στον Γιάννη Παπαδόπουλο για να πάρουμε τις απαραίτητες απαντήσεις!

Για τα υπόλοιπα, βέβαια, υπάρχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες! 

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!