Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Επιστολή της ΕΟΕ στην Μπεκατώρου

Published

on

Καλημέρα! Θα έλεγα «σαν τα χιόνια», αλλά με το θερμόμετρο να χτυπάει 30άρια και τον κόσμο στην παραλία, θα ήταν η πιο άστοχη φράση, που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω.

αποκαλύπτει ο Κατάσκοπος
[email protected]

Όπως άστοχη θεωρούν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την αναφορά της Σοφίας Μπεκατώρου στα… πλυντήρια. Γι’ αυτό ετοιμάζουν επιστολή προς το χρυσό κορίτσι της ιστιοπλοΐας, που είναι παράλληλα και η γυναίκα, η οποία έβαλε τις βάσεις για το ελληνικό #metoo.

Για όσους βιαστούν να πανηγυρίσουν, θα τους συμβουλέψω να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα. Στην ΕΟΕ δεν θα βγουν στην κόντρα με την Μπεκατώρου. Η επιστολή δεν θα ‘ναι σε σκληρό ύφος. Περισσότερο με… πατρική συμβουλή θα μοιάζει για να αναθεωρήσει ή να διορθώσει η Σοφία τη φράση της. Από την ΕΙΟ θα προτιμούσαν πιο σκληρή αντίδραση, αλλά καλό θα ‘ναι να αντιληφθούν στην ομοσπονδία ότι η μετωπική δεν ωφελεί εκείνους που… ελέγχονται. Και δεν αναφέρομαι στην ΕΟΕ.

Τρέχει ο Ιατρού

Στη Δημητρίου Βικέλα έχουν ανεβάσει ρυθμούς και τρέχουν διάφορα προγράμματα. Ιδιαίτερα αποτελεσματικός αποδεικνύεται ο Νίκος Ιατρού, ο οποίος ανέλαβε την επιτροπή του μάρκετινγκ και παρουσίασε ήδη τους δύο πρώτους χορηγούς. Αν άκουσα καλά, ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Μουράτογλου. Με συμμετοχή στο χορηγικό πρόγραμμα μέσω των ΑΠΕ, δηλαδή, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Τα καλύτερα ακούγονται στην ΕΟΕ για τον Ιατρού, ο οποίος βάζει μπροστά και την υιοθεσία των αθλητών για το Παρίσι.

Θέμα χρόνου ο διευθυντής

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το θέμα του γενικού διευθυντή στην ΕΟΕ. Όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους, από τους περίπου 12 υποψηφίους, προκρίθηκαν οι τέσσερις. Τα βιογραφικά τους, μάλιστα, εξετάζονται ήδη από έναν κολοσσό, την Egon Zehnder. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου στο είδος της και απ’ αυτή θα προκύψει ο άνθρωπος που θα πάρει τη δουλειά.

Το τρίγωνο του Λευτέρη

Μίλησα με δυο – τρεις κατοίκους των Θρακομακεδόνων. Εμφανίστηκαν εντυπωσιασμένοι από το πλάνο του Λευτέρη Αυγενάκη για το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού. Αρκεί, βέβαια, να υλοποιηθεί το σχέδιο και να μη μείνει απλά στα χαρτιά. Το επισημαίνω επειδή ζούμε στην Ελλάδα και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει «μακέτα» και τι είναι το… μακέτο, που έλεγε και ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος άλλωστε μετέχει και στη σημερινή κυβέρνηση, δια αντιπροσώπων.

  • Επανέρχομαι, όμως, στο θέμα του αθλητικού κέντρου. Με τους Θρακομακεδόνες δημιουργείται ένα τρίγωνο με κορυφή το ΣΕΦ, στη μία πλευρά του καταλήγει στο ΟΑΚΑ και στην άλλη στο Ολυμπιακό Χωριό. Εκεί, η μεγάλη μαγκιά του Αυγενάκη ήταν ότι πήρε στρέμματα και από τον Σπύρο Βρετό και από το υπουργείο περιβάλλοντος και μπορεί να φτιάξει τη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας. Για να δούμε τι θα δούμε… Καλό Σαββατοκύριακο!

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

Don`t copy text!