Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Προβιάς και Ψαθάς μαζί στις εκλογές της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας!

Published

on

Τη σύμπραξη για μια νέα ΕΓΟ που θα ενώσει την οικογένεια της γυμναστικής, ανακοίνωσαν ο Νίκος Προβιάς με το Χρήστο Ψαθά που θα είναι μαζί στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης στην ομοσπονδία. Η κίνηση των δύο ονομάζεται ALTER EGO.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο αναφέρουν:
«Φίλες και φίλοι,
Η περίοδος που διανύουμε αλλά και αυτή που ακολουθεί, αποτελεί μια περίοδο σημαντικών αλλαγών, μεγάλων προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών για τη Γυμναστική.
Οι επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, αποτελούν μια κρίσιμη ‘μάχη’, η οποία δε χωρίζει, αντίθετα ενώνει σ’ ένα κοινό στόχο: στην αξιοποίηση των ευκαιριών και στην εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και λειτουργικού τοπίου, αναπτυξιακά δυναμικού, οικονομικά βιώσιμου που θα βρίσκεται κοντά σε όλους, με διαφάνεια και λογοδοσία.
Κάνουμε λοιπόν το βήμα και είμαστε παρόντες στη μάχη των εκλογών με τη νέα κίνηση που θα πιάσει το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από την αρχή και θα βάλει ξανά τη Γυμναστική σε τροχιά ανάπτυξης. 
Ήρθε πια η ώρα να πάρουμε αποφάσεις. Για να γίνει αυτό πράξη, χρειάζεται συστηματική δουλειά, επεξεργασμένο σχέδιο και προτάσεις, μα πάνω απ’ όλα, χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση και διεκδικητικότητα για να αντιμετωπίσουμε τα υφιστάμενα προβλήματα και να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη που έχει ανάγκη η Ομοσπονδία μας.
Ένα νέο σύγχρονο σχέδιο, το οποίο θα αποτελέσει τον ‘οδικό χάρτη’ μας για την επόμενη ημέρα και θα στηρίζεται σε μια νέα συμμαχία, μακριά από οξύτητες, σκοπιμότητες και αγκυλώσεις, είναι το κλειδί για να πάμε μπροστά!
Στόχος μας είναι να αρχίσει για τη Γυμναστική, ένας νέος παραγωγικός και δημιουργικός κύκλος. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ξεκινάμε από σήμερα κιόλας διάλογο με όλη την οικογένεια της Γυμναστικής, θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και παράλληλα, να ενεργοποιήσουμε όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της, για το κοινό καλό, με μια ισχυρή ομάδα που θα συνδυάζει την εμπειρία, την ανανέωση, το ήθος και την αποτελεσματικότητα , η οποία θα αντλεί τη δύναμή της από την ίδια την κοινωνία, δρώντας συλλογικά με γνώμονα πρώτα τα σωματεία και τις ανάγκες τους.
Είμαστε σίγουροι, ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις για μια νέα δημιουργική πορεία. Σήμερα είναι ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, η Γυμναστική να πάει μπροστά. Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την αλληλεγγύη, τη συνοχή, την πρόοδο και παράλληλα να δημιουργήσουμε συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης. Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε και να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη πολιτική ανάπτυξης της Ομοσπονδίας, με τελικό αποδέκτη όλη την οικογένεια της Γυμναστικής, χωρίς αποκλεισμούς. 
Με πίστη στις δυνάμεις και στις δυνατότητες μας, δηλώνουμε στρατευμένοι στο όραμά μας, για να οδηγήσουμε τη Γυμναστική μπροστά με όρους ανάπτυξης, ανθεκτικότητας και βιωσιμότητας, ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους αθλητές, τα σωματεία,  τα παιδιά μας.
Το οφείλουμε σε όλους και κυρίως στη νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών.
Με γνώμονα και οδηγό την αγάπη μας για τη Γυμναστική, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά, να δώσουμε θέση στην ελπίδα και στην αισιοδοξία.
Σ’ αυτόν τον δρόμο, σ’ αυτήν την πορεία για την ανάπτυξη και πρόοδο, σας θέλουμε όλους μαζί μας.
Με πίστη στο μέλλον της Γυμναστικής! 

Μαζί θα τα καταφέρουμε!»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/