Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ναϊρόμπι 2021: Στον τελικό ο Παυλίδης

Published

on

Έστω και πιο δύσκολα από ότι περιμέναμε, ο Δημήτρης Παυλίδης πήρε την πρόκριση στον τελικό της δισκοβολίας.

Με βολή στα 52.64μ ο Παυλίδης έκλεισε θέση στον τελικό με την 10η επίδοση, μένοντας μακριά από το ατομικό του ρεκόρ. Στα αρνητικά των προκριματικών, οι πέντε άκυρες προσπάθειες συνολικά που είχαν οι δύο Έλληνες δισκοβόλοι (Παυλίδης, Μπουζάκης).
Ο γιος του Βιργίλιους Αλέκνα, ήταν μακράν ο καλύτερος όλων στον προκριματικό ρίχνοντας 64.08μ (58.00μ το όριο πρόκρισης) με τον Τζαμαϊκανό Ράλφορντ Μάλινγκς να ρίχνει 62.49μ και άλλους δύο δισκοβόλους να ξεπερνούν τα 60μ. O Παυλίδης μετά την πρόκρισή του δήλωσε στο Sportsfeed: «Στον αγώνα ένιωθα πολύ καλά και πίστευα ότι θα περάσω τελικό. Τα 52μ δεν με αντιπροσωπεύουν αλλά δεν θέλω να είμαι αχάριστος μου έδωσαν την θέση στον τελικό. Αύριο θα κυνηγήσω θέση στην 8αδα κάτι το οποίο επίσης μπορώ να το κάνω και βολές πάνω από 55μ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/