Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Επιμένει αμερικανικά ο Φίλιππος Βέροιας

Published

on

Μετά τους Φέρελ, Μπίσετ από την Αγία Λουκία (νησί της Καραϊβικής) κι ο τρίτος ξένος του Φίλιππου Βέροιας προέρχεταοι από την αμερικανική ήπειρο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Οι νεοφώτιστοι στη μεγάλη κατηγορία ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έρικ Μπιτι, 22χρονου ακραίου διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες των ΗΠΑ ο οποίος αποφοίτησε από το Στάνφορντ.

Ο ύψους 2.00μ Μπίτι αναμένεται σύντομα στη Βέροια για να τεθεί στη διάθεση του Σωκράτη Τζιουμάκα ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Για μένα η μεταγραφή στο Φίλιππο Βέροιας είναι κάτι πολύ σημαντική. Μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο και ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και την ευκαιρία που μου προσφέρει να παίξω σε έναν υπέροχο και οργανωμένο σύλλογο, όπως ο Φίλιππος Βέροιας. Νομίζω ότι η Βέροια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσω την καριέρα μου και να « χτίσω» όσο καλύτερα μπορώ το όνομα μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό για πρώτη φορά, όπου θα βιώσω ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, όπως αυτό του ευρωπαϊκού βόλεϊ , σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι η εμπειρία μου στο Στάνφορντ θα είναι πολύτιμη και θα με βοηθήσει στην Ελλάδα».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/