Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Μια γυναίκα ανέλαβε να σώσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Published

on

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου της Θράκης μια γυναίκα, η Χρύσα Λουπασάκη, αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο στο τμήμα βόλεϊ που διανύει ένα (ακόμη) δύσκολο καλοκαίρι.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Μετά την παραίτηση των μελών του προηγούμενου ΔΣ η κυρία Λουπασάκη, η οποία έχει διατελέσει μέλος του ΤΑΑ στο παρελθόν και το γεγονός ότι στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν άλλον παράγοντα, αποφάσισε να παραιτηθεί από πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ερασιτέχνη Εθνικού και να αναλάβει πρωτοβουλία για τη διάσωση του τμήματος.

Η νέα πρόεδρος πήρε ουσιαστικά την εντολή να βρει τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση, αλλά και τους χορηγούς, υποστηρικτές που θα βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο, αλλά η είδηση της ΓΣ ήταν η απόφαση να δηλώσει κανονικά ο Εθνικός συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της βόλεϊ λιγκ. Παρόλο που θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα πάρει το οκ από την Επιτροπή Αδειοδότησης θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει να διακανονίσει τις οφειλές που υπάρχουν προκειμένου να πάρει άδεια τον Σεπτέμβριο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/