Connect with us

STORY

Ετοιμος να αγωνιστεί!

Published

on

Ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε πως ίσως επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μέσα στον Νοέμβριο! Τα καλύτερα νέα ήρθαν επισήμως από τους Λέικερς, που ενημέρωσαν πως ο σούπερσταρ έχει πάρει την ιατρική έγκριση να συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς στις υποχρεώσεις της ομάδας.

του Γιώργου Συρίδη
[email protected]
follow me @George_Siridis

Το πότε ακριβώς θα επιστρέψει είναι θέμα του ίδιου και του Μάικ Ντ’ Αντόνι πλέον. “Μου φάνηκε ότι είναι πολύ καλά. Ήταν πολύ δυναμικός σε όλες τις φάσεις. Πίστευα ότι δεν θα ήταν τόσο ικανός ακόμα να παίξει τόσο δυναμικά. Δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά έρχεται… Σύντομα θα είναι έτοιμος”, είπε ο Τζόρνταν Χιλ μετά την δεύτερη προπόνηση του Κόμπι Μπράιαντ με την ομάδα.
Ρωτήθηκε ο ίδιος αν υπάρχει περίπτωση να παίξει άμεσα. “Ναι, μπορώ”, απάντησε και πρόσθεσε: “Προσπαθώ να κάνω ότι έκανα φυσιολογικά και να διαπιστώσω τι μπορώ να κάνω τώρα και τι δεν μπορώ να κάνω ακόμα σε αυτό το επίπεδο που είμαι. Δεν νιώθω κουρασμένος ή καταπονημένος. Μπορώ να ξεφεύγω από την άμυνα, μπορώ να ποστάρω. Είναι πολύ πιο δυνατός απ’ ότι ήμουν”.
Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι δήλωσε πως “ήταν άλλο ένα καλό βήμα, αλλά χρειάζονται και μερικά ακόμη. Δεν έχει παίξει από τον Απρίλιο, αλλά ήταν πολύ καλός. Δεν ξέρω γιατί με εξέπληξε, αλλά συνέβη”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κέβιν Ντινγκ στο Bleacher Report ο Μπράιαντ δεν πρόκειται να μπει άμεσα σε αγώνα. Μια πιθανή ημερομηνία είναι η 6η Δεκεμβρίου όταν οι Λέικερς αντιμετωπίζουν τους Κινγκς. Αν ο ίδιος θέλει και πιέσει τον εαυτό του, ίσως η επιστροφή γίνει νωρίτερα. Άλλωστε ο ίδιος δήλωσε ότι ενδέχεται να παίξει μέσα στον Νοέμβριο…

[youtube id=”7bhdY_YU81Q” width=”620″ height=”360″]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/