Connect with us

EDITORIAL

Αδεια χέρια, γεμάτα ταλέντο

Published

on

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα εφήβων στο μπάσκετ δίχως κάποιο μετάλλιο στις αποσκευές των πιτσιρικάδων , αλλά ο απολογισμός βγάζει θετικό πρόσημο για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Δημήτρη Σταμάτη και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας.

του Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Η Εθνική Εφήβων πήγε στην Τουρκία εντελώς στα… μουγκά! Η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ ανακάλυψε τους μικρούς μετά από τη νίκη επί της Τσεχίας και μέσω του ερωτήματος που μοιραζόταν έντεχνα για τον Γιώργο Παπαγιάννη. Πρώτα έμαθε ο απλός κόσμος ότι δεν παίζει αρκετό χρόνο στην Εθνική εφήβων ο Γιώργος Παπαγιάννης και έπειτα ότι η ομάδα συμμετείχε στο ευρωμπάσκετ.

Σταδιακά, όμως, ο Παπαθεοδώρου και τα πιτσιρίκια κατάφεραν και κέρδισαν την εκτίμηση των ΜΜΕ και του κόσμου. Αν και εδώ που τα λέμε, ο ομοσπονδιακός προπονητής κινδύνεψε με άμεση απέλαση για το επεισόδιο με τον Αντώνη Κόνιαρη που διογκώθηκε εντός των ελληνικών συνόρων. Οι παίκτες, όμως, γνώρισαν την αποθέωση. Κι αυτό είναι το μεγάλο κέρδος τους! Συνήθως μόνο οι νικητές απολαμβάνουν προνόμια στην Ελλάδα. Τα μέλη της τωρινής Εθνικής εφήβων, όμως, υποχρέωσαν τους πάντες να ασχοληθούν με το ταλέντο τους, έστω και αν έμειναν εκτός βάθρου.

Με την απόδοσή τους και τη συμπεριφορά τους στην Τουρκία, όλα τα μέλη της Εθνικής Εφήβων έβαλαν βάσεις για μεγάλη καριέρα. Είτε μείνουν στην Ελλάδα είτε φύγουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπως αναμένεται να συμβεί με τον Γιώργο Τσαλμπούρη και τον Κώστα Μήτογλου. Αυτά τα πιτσιρίκια έχουν περίσσιο ταλέντο και απεχθάνονται την ήττα. Είναι τα δύο βασικά συστατικά που αν δουλευτούν σωστά από τις ομάδες τους στο μέλλον όχι μόνο θα διατηρήσουν την Ελλάδα στην ελίτ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά μπορούν να την επαναφέρουν και στην κορυφή!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/